HOCHEI: Gladiatorii luptă pentru accederea în play-off

12

Între 25 februarie și 1 martie, juniorii sub 16 ani Dunărea Gladiators Galați, peegătiți de Cristi Munteanu, vor susține, la Miercurea Ciuc, jocurile turneuui cinci din Campionatul Național sub  16 ani. Turneul, ultimul din sezonul regulat, este decisiv în stabilirea ultimelor două echipe care vor juca în play-off, finala mică a Campionatului Național sub 16 ani. 
Truneul din Harghita este abordat de gladiatori de pe locul cinci în CN U 16, dar la doar două puncte de locul trei, poziție care la finalul sezonului regulat asigură un meci în plus pe teren propriu în finala mică. Gladiatorii au 12 puncte din 16 jocuri, în timp ce rivalele la un loc în finala mică, Corona Brașov și CSȘ Gheorgheni au câte 14 și ocupă locurile trei respectiv patru. 
Chair în debutul turneului de la Miercurea Ciuc juniorii gălățenii vor întâlni cele două contracandidate la un loc în play-off. Miercuri, 25 februarie, gladiatorii vor juca cu CSȘ Gheorgheni iar joi, 26 februarie, vor întâlni Corona Brașov. Celelalte două mecirui din turneu vor fi jucate de gălățeni cu deja finalistele CSS Miercurea Ciuc I și CSS Miercurea Ciuc II, vineri și sâmbătă. Duminică, ăn ultima zi a turneului gladiatorii nu vor juca, din cauza numărului impar de echipe din CN U 16, iar adversarele pentru un loc în finala pentru medaliile de bronz vor juca astfel: CSS Gheorgheni va întâlni CSS Miercurea Ciuc 2, iar Corona Brașov va juca cu CSS Miercurea Ciuc I.   
Altfel, cu un turneu înainte de finalul sezonului regulat, cel mai bine clasat jucător gălățean în clasamentul marcatorilor este Andrei Buleandră cu 44 de puncte (26 de goluri și 18 pase decisive) în 16 jocuri, locul cinci în clasamentul general. În top 20 de la Dunărea mai sunt: Andrei Filip 37 de puncte (25+12), Dragoș Petrică 20 de puncte (8+12), Alexandru Lefterache 16 puncte (12+4).    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal