HOCHEI: Turneu în premieră la Gheorgheni

6

În premieră pentru acest sezon, cele patru echipe angrenate în faza a doua din Liga Națională de Hochei vor juca pe gheața, recent renovatului, Patinoar din Gheorgheni. Turneul, penultimul din  faza a II-a, se va disputa de vineri, 20 februarie, până duminică, 22 februarie. 
Primul meci al reuniunii din Harghita va fi jucat de Dunărea vineri, 20 februarie, de la ora 20.30, cu ultima clasată Sportul Studențesc București. Sâmbătă, de la ora 18.00, Dunărea va juca primul derby al turneului cu gazdele de la Progym sâmbătă, de la ora 18.00. Celălalt derby al gălățenilor, cu Steaua Rangers București, va fi jucat de gălățenii lui Marius Trandafir și Teodor Mocanu, duminică, de la ora 14.00. Celelalte jocuri din turneu se vor juca astfel: vineri, ora 18.00, Steaua-Progym, sâmbătă, ora 15.00, Sportul Studențesc-Steaua, duminică, ora 11.00, Progym-Sportul. 
Turneul din Harghita se va juca pentru palmares, echipele își cunosc deja adversasrele din faza următoare a Ligii Naționale de Hochei. Dunărea va juca cu Corona Brașov, în play-off, iar în cealaltă semifinală se vor întâlni Steaua și Progym Gheorgheni. La Gheorgheni, Dunărea ar putea evolua în noua formulă cu cei patru jucători transferați recent de la Miercurea Ciuc, Papp Szabolcs, Tamas Biro, Istvan Nagy și Ede Mihaly.

După turneul de la Gheorgheni, Patinoarul „Dunărea” va găzdui ultimul turneu din faza a doua din LNH, în perioada 27 februarie-1 martie.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal