HOCHEI: Ultima victorie stagională cu Sportul

2

Ultima confruntare stagională cu Sportul Studențesc s-a încheiat, așa cum ușor era de anticipat, cu o victorie a hocheiștilor de la Dunărea. În primul meci al turneului nouă din LNH, Dunărea a învins Sportul Studențesc cu 18-2 (6-0, 3-2, 9-0). 
Îjn prima repriză Dunărea a marcat de șase ori, cei de la Sportul au avut câteva, puține, posibilități de a marca, dar Onodi Otto a fost al post. Repriza a doua a fost mai echuilibrată, asta pe fondul schimbărilor din tabăra gălățrană. În ultima repriză deși Dunărea a păstrat doar zece jucători în joc, două linii, scorul final al treimii a fost 9-0. 
Cel mai bun marcator al jocului de astăzi a fost Adrian Irimia cu șase puncte, trei goluri și trei pase decisive. Ceilalți jucători, de la Dunărea, care și-au trecut numele pe lista marcatorilor au fost: Anton Popa patru puncte, un gol și trei pase; Levente Lorincz patru puncte, un gol și tre pase; Cătălin Geru trei puncte, trei goluri, toate în repriza a treia; Attila Goga trei puncte, două goluri pși o pasă decisivă; Sergey Chernenko trei puncte, un gol și două pase; Attila Balint trei puncte, un gol și două pase; Dimitry Nimenko două puncte, un gol și o pasă decisivă; Papp Szabolcs un gol; Nagy Istvan o pasă decisviă; Ede Mihaly o pasă decisivă; Biro Tamas un gol; Botond Flinta un gol; Konstantin Ryabenko o pasă decisivă; Roman Shcherbatiuk o pasă decisivă; Mircea Necula un gol, Valentin Vlase, o pasă decisivă.              

Dunărea: Onodi Otto și Lucian Hangan-portari;

Linia I: Konstantin Ryabenko, Attila Goga, Sergey Chernenko, Dimitry Nimenko, Biro Tamas;

Linia a II-a: Nagy Istvan, Papp Szabolcs, Szocs Szabolcs, Vitali Donika, Mihaly Ede;

Linia a III-a: Roman Shcherbatyuk, Botond Flinta, Adrian Irimia, Attila Balint, Levente Lorincz;

Linia a IV-a: Mircea Necula, Valentin Vlase, Anton Popa, Alex Munteanu, Cătălin Geru (căpitan).

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal