HOCHEI: Un nou succes cu Progym pentru Dunărea

15
În al doilea meci al turneului de la Cârța, hocheiștii de la Dunărea au învins cu 6-4 Progym Gheorgheni, echipă recent întărită cu opt jucători de la Sport Club Miercurea Ciuc. 
Prima parte s-a încheiat 4-2 pentru Dunărea. Chiar dacă Progym a deschis scorul, Dunărea a revenit rapid și a egalat prin reușita lui Dimitry Nimenko, din pasa lui Sergey Chernenko și Botond Flinta, gol marcat de gălățeni în inferioritate numerică. La două minute de golul lui Nimenko Dunărea a trecut în avantaj grație reușitei lui Attila Balinit, din pasa lui Dimitry Nimenko și Sergey Chernenko.  La scorul 2-1, Dunărea se despinde prin intermediul unui nou gol înscris în inferioritate numerică, a marcat Vitali Donika din pasa lui Konstantin Ryabenko. Harghitenii au revenit în joc prin reușita fostului dunărean Attila Tanko, iar scorul primei pauze a fost stabilit de Dunărea, prin golul marcat de Sergey Chernenko, din pasa lui Dimitry Nimenko și Botond Flinta.   
În partea a doua a marcat doar Dunărea prin cel mai ofensiv fundaș din LNH, Attila Goga, din pasa lui Dimitry Nimenko, gol marcat de gălățeni în superioritate numerică. Ultima treime a fost cedată de Dunărea 1-2. Pentru Dunărea a marcat Vitali Donika   din pasa lui Konstantin Ryabenko și Szabolcs Szocs
În jocul de azi pentru harghiteni au jucat partru din cei opt jucători transferați recent de la Sport Club Miercurea Ciuc. Duminică, de la 14.30, Dunărea va juca cu Steaua Rangers București derby-ul turneului de la Cârța. 
Prin victoria de azi Dunărea aproape și-a asigurat locul doi îăn faza secundă a Ligii Naționale de Hochei ceea ce însramnă că în semifinale gălățenii vor juca cu campionii de la Corona Wolves Brașov. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal