HOCHEI: Victoria de încălzire cu Sportul

2

Vineri a debutat la Cârța, județul Harghita, turneul șapte din faza a doua LNH. În primul meci al zilei Steaua Rangers București a pierdut, primul meci din faza secundă, 4-8 cu combinata Progym Gheorgheni-Sport Club Miercurea Ciuc. În cel de al doilea joc Dunărea a obținut victoria de încălzire 14-7, pe reprize: 5-2, 4-3, 5-2, cu Sportul Studențesc. 
Cel mai bun marcator al jocului a fost atacantul ucrainian Vitali Donika, recent întors de la echipa națională. Donika a acumulat cinci puncte, un gol și patru pase decisive.  Pentru Dunărea au mai punctat: Szablocs Szocs 4 goluri; Adrian Irimia 4 puncte, 3 goluri și o pasă decisivă; Adrian Palak 4 puncte, 1 gol și 3 pase decisive; Botond Flinta 3 puncte, un gol și două pase decisive;  Bogdan Neagoș 2 puncte, un gol și o pasă decisivă; Sergey Chernenko 2 puncte, un gol și o pasă decisivă; Levente Lorincz 2 puncte, un gol și o pasă decisivă; Alexandru Munteanu un gol; Dimitry Nimenko o pasă decisivă; Attila Goga o pasă decisivă; Roman Shcherbatyuk o pasă decisivă; Mircea Necula o pasă decisivă; Csata Levente Szekely o pasă decisivă.   
Sâmbătă, de la ora 16.30, Dunărea va juca al doilea meci din turneul șapte LNH cu combinata Progym Gheorgheni-Sport Club Miercurea Ciuc. După ce au încheiat conturile cu Liga Mol, ciucanii au împrumutat mai mulți jucători la Gheorgheni. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal