HOCHEI: Victorie cu Steaua!

7

În ultimul meci al turneului șapte din LNH, de altfel derby-ul turneului, hocheiștii de la Dunărea au învins liderul și câștigătoarea sezonului regulat din LNH, Steaua Rangers București. Echipa pregătită de Marius Trandafir și Teodor Mocanu s-a impus cu 4-3 (2-1, 0-1, 2-1), după un meci cu mai multe răstunări de scor.Dimitry Nimenko a deschis scorul pentru Dunărea, din pasa lui Sergey Chernenko, în minutul 3 al jocului de la Cârța. Steaua a egalat în minutul 5, prin internaționalul U 20, Mircea Constantin. În minutul zece, Dunărea a trecut din nou în avantaj, prin reușita lui Vitali Donika, din pasa nou sositului Ede Mihaly, acesta fiind și scorul primei pauze. În partea secundă au marcat doar steliștii prin veteranul Ioan Timaru, iar cu 20 de minute înainte de final scorul era egala 2-2. 
Repriza a treia a fost începută mai bine de Steaua iar la șase minute de reluare au trecut pentru prima oară în avantaj prin reușita lui Andras Kostandi. Avantajul steliștilor s-a menținut șase minute pe tabela Patinoarului din Cârța, în minutul 11 al ultimei treimi recent sositul de la Sport Club Miercurea Ciuc, Ede Mihaly a egalat la 3, din pasa lui Sergey Chernenko. Cu nouă minute înainte de final ucrainianul Vitali Donika a marcat golul primei victorii gălățene în fața steliștilor din acest sezon. 
Pe lângă atacantul Ede Mihaly, la victoria de astăzi și-a adus contribuția, printre alții, și fundașul Papp Szabolcs, jucători transferați recent de la Sport Club Miercurea Ciuc.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal