TENIS: Simona Halep: „Sunt sigură că publicul va fi alături de noi”

5
Foto: Dragoș Saca
La conferința de presă de după tragerea la sorți a ordinii meciurilor la patida din Fed Cup, România-Spania, Simona Halep a declarat că așteaptă publicul în număr cât mai mare la Patinoar. Iată declarațile oferite de echipa României în urma tragerii la sorți:   

Alina Tecșor (căpitan nejucător): „Faptul că jucăm acasă este un avantaj. De Paşte, în aprilie, am jucat în faţa a foarte multor oameni. Faptul că suntem aici din nou şi ne dorim foarte mult să avem publicul de partea noastră este în avantajul fetelor. Ne dorim câte mai multe ediţii în acest fel şi, de ce nu, să jucăm cât mai mult acasă. Ţine şi puţin de noroc… Fetele într-adevăr fac un efort şi vin cu sufletul la Fed-Cup. E foarte important că joacă pentru ţară, se simt foarte bine şi asta este important. Ne dorim şi noi un weeekend frumos.Am mai jucat o singură dată acasă, în aprilie anul trecut. Publicul s-a comportat foarte frumos, foarte civilizat. Ne dorim ca şi aici, la Galaţi, publicul să fie alături de noi. Ambele echipe sunt foarte tensionate și este absolut normal înaintea unui meci. Cred că diferenţa o va face cum facem faţă acestor emoţii. În general, în tenis sunt emoţii în fiecare zi. Cu siguranţă, atunci, pe teren, fetele vor uita de acest lucru şi vor lupta”.

Monica Niculescu: „Mie îmi place foarte mult să joc în Cupa Federaţiei, mă simt foarte bine aici. Fetele sunt prietenele mele. Am venit de luni aici şi mă simt foarte bine, e o atmosferă incredibilă. Am jucat totul timpul şi simplu, şi dublu în Fed-Cup. Sper să facem o figură frumoasă în weekend. Am venit devreme aici,ne place foarte mult suprafaţa, ne place foarte mult în Galaţi, ne simţim bine. Asta e foarte important şi abia aşteptăm ziua de mâine”.

Irina Begu: „Acum 3 ani am jucat cu Muguruza pe zgură. De atunci lucrurile s-au schimbat. Ea a progresat foarte mult, la fel şi eu, consider că sunt într-o perioadă foarte bună şi va fi un meci foarte greu. Sper, însă, să fac un rezultat cât mai bun şi să aduc cât mai multe puncte echipei”.

Simona Halep: „ Eram pregătită să joc şi primul meci şi al doilea. Primul meci e mai bun, că intru mai repede în competiţie, ceea ce îmi place, pentru că nu stau să mă gândesc la meci. Sunt pregătită să intru şi să joc cel mai bun meci al meu. Sper să o şi fac. Sunt sigură că publicul va fi alături de noi. Sper să vină în număr cât mai mare şi să ne susţină, pentru că avem nevoie”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal