TENIS:Garbine Muguruza: ”Tot publicul a susținut echipa României”

8
Foto: Dragoș Saca 
Iată declarațiile oferite de echipa Spaniei la conferițele de presă de după cele două meciuri din prima zi a partidei din FedCup, România-Spania. 
Conchita Martinez (căpitan nejucător): ”Am știut că Silvia Soler Espinosa va avea un meci dificil cu Simona. Este o jucătoare foarte bună. Suntem încrezători”.

Silvia Soler Espinosa: ”A fost un meci bun pentru Simona. A jucat un tenis incredibil, la un alt nivel față de acum 2-3 ani. Nu am putut să-mi fac jocul deoarece ea a fost prea bună. E bine pentru ea că joacă acasă, dar, pentru mine, publicul a fost OK. Este doar primul punct, să vedem cum va fi Garbine cu Irina. Echipa care câștigă trebuie să ia 3 puncte. Nu este nimic gata. Este normal ca publicul să țină cu echipa lor, dar ei au respectat și cealaltă echipă”. 

Garbine Muguruza: ”Mi-am făcut jocul și totul a mers bine. A fost puțin dificil. Este pentru prima dată când joc Fed Cup. Tot publicul a susținut echipa României. Eu mi-am făcut jocul cum am știut mai bine și mă bucur că am câștigat. Conchita este foarte mândră că am jucat chiar bine. Nu am avut o strategie. Doar am intrat pe teren, m-am concentrat să servesc bine și să să mă gândesc la toate lucrurile pe care le pot face. Mă simt foarte bine pe suprafață ”hard”, chiar dacă asta este puțin mai înceată. Dar am jucat la un nivel destul de bun”.


Galerie foto de la cele două jocuri de azi poate fi văzută aici
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal