BASCHET: Phoenix U încheie seria de play-off cu CSM Târgoviște

3
La fel ca în primul meci din play-off, echipa de fete a clubului Phoenix U a oferit o replică foarte bună în meciul doi din play-off. Disputat pe teren propriu în sala Sporturilor „Dunărea”, jocul cu campioana CSM Târgoviște a fost pierdut de Phoenix U 76-91. la fel ca în jocul de la Târgoviște, victoria campioanelor a fost conturată în partea a doua, asta și pe fondul rotației scurte din tabăra gălățeană. 
La prima pauză cele două echipe s-au aflat la egalitate 24-24, iar sfertul doi a fost adjudecat de Phoenix U 24-18 astfel că la pauza mare Phoenix U a intrat în avantaj 48-42. partea a doua a jocului le-a aparținut campioanelor, sfertul trei a fost câștigat 26-13 iar ăn ultimul parțial s-au impus 23-15. 
Cele mai multe puncte pentru Phoenix U au fost marcate de Amber Jones 21 de puncte și 11 pase decisive. Pentru Phoenix U au mai marcat: Andra Ionescu și Ivory James câte 11 puncte, Romina Filip 10 puncte, Adelina Ștefan 8 puncte, Chelsey Lee și Bianca Fota câte 6 puncte, Andreea Crețu 3 puncte. 
Seria de play-off Phoenix U-CSM Târgoviște se întrerupe, campioanele au acumulat două victorii, 80-70 la Târgoviște și 91-76 la Galați și nu mai este necesar meciul trei al seriei.

Pentru Phoenix U urmează jocurile pentru stabilirea locurilor 5-8 cu celalte învinse din primul tur de play-off. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal