BASCHET: Phoenix U joacă cu campioana în play-off

2
La doar al doilea sezon de participare în Liga Națională, echipa feminină Phoenix U a obținut calificarea în play-off. Gruparea gălățeană a terminat sezonul regulat din LNBF pe locul șapte cu 41 de puncte din 26 de jocuri, 15 victorii, 11 înfrângeri, 1881 puncte marcate-1884 puncte încasate. 
În partea a doua a sezonului, play-off, echipa de pe locul șapte, Phoenxi U, va juca cu ocupanta locului doi de la finalul sezonului regulat, campioana en-titre CSM Târgoviște. În play-off meciurile sunt eliminatorii, iar sistemul de desfășurare al jocurilor din primul tur este cel ami bun din trei jocuri. Conform programării inițiale, primul meci se va juca pe terenul echipei mai bine clasate la finalul sezonului regulat, CSM Târgoviște, în jurul datei de 15 martie. Meciul doi este programat la Galați, pe terenul echipei mai slab clasate la finele sezonului regulat, peste trei zile, 18 martie, iar meciul decisiv, dacă va fi cazul, se va juca pe terenul echipei mai bine clasate, CSM Târgoviște, 21 martie.  Învingătoarea din primul tur de play-off se va califica în fazele superioare ale LNBF, pentru stabilirea campioanei, iar învinsa va juca pentru locurile cinci-opt. 
Phoenix U și CSM Târgoviște s-au întâlnit în sezonul regulat de două ori iar de fiecare dată campioanele s-au impus. În tur, la Galați, Phoenix U a pierdut 48-81 (8-18, 13-24, 14-22, 13-17), iar returul de la Târgoviște a fost câștigat de CSM 89-58 (24-7, 31-17, 15-18, 19-16).  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal