FOTBAL: Favoritele s-au impus în etapa a XVI-a din Liga a IV-a

15
În Liga a IV-a Galați s-au disputat la fianlul săptămânii trecute meciurile din etapa a XV-a. A fost o etapă favorabilă echipelor din fruntea clasamentului. În derby-ul etapei Quantum Club Galați a învins cu 1-0, pe teren propriu, Unirea Braniștea. Celelalte echipe din lupta pentru titlu și-au câștigat meciurile disputate în etapa curentă. Liderul Avântul Valea Mărului a făcut scor, 9-1, cu cei de la Avântul Drăgănești, Fulgerul Smulți a învisn cu 2-0 revelația Petrolul Schela, iar Avântul Vânători a învins cu 2-1 Muncitorul Ghidigeni în celălalt derby al etapei. rezultatele din celelalte jocuri ale etapei: Viitorul Costache Negri-Bujorii Târgu Bujor 5-5, Victoria Independența-Gloria Ivești 3-2 și Juventus Toflea-Avântul Matca 10-0. 
În lupta pentru primul loc sunt angrenate cinci echipei. Lider este Avântul Valea Mărului cu 38 de puncte. Urmăritoarele liderului sunt: Fulgerul Smulți 32 de puncte, Unirea Braniștea 30 de puncte, Avântul Vânători 29 de puncte și Quantum Club Galați 28 de puncte. 
Etapa viitoare sunt programate jocurile: Avântul Matca-Fulgerul Smulți, Petrolul Schela-Viitorul Costache Negri, Bujorii Târgu Bujor-Victoria Independența, Gloria Ivești-Avântul Valea Mărului, Avântul Drăgănești-Avântul Vânători, Muncitorul Ghidigeni-Quantum Club Galați și Unirea Braniștea-Juventus Toflea.     
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal