FOTBAL: ”Tase”, despre transferurile Oțelului: „După CV-uri sunt jucători experimentați”

8
Prezent în studioul Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, legenda roș-albșalbastră, Viorel Tănase, a vorbit despre achizițiile Oțelului din acestă iarnă:  
„Dacă ne luăm după CV-uri jucătorii transferați sunt experimentați”
    
Athos Solomou: „Chiar dacă nu este postul lui de bază, cel de fundaș dreapta, din ce am discutat postul lui de bază este mijlocaș, s-a adaptat foarte bine. Îmi place atitudinea lui în joc, crează superioritate numerică pe faza de atac, are capacitate de efort, cu ceva probleme de poziționare, dar este un jucător destul de bun”.     
   
Sana Altama: „Sincer, nu m-a impresionat în aceste două jocuri. Este un jucător cu profil defensiv, sunt momente în joc când ține mingea prea mult, nu dezvoltă atacul, nu verticalizează, nu m-a impresionat. Karlik este peste el din punctul meu de vedere.   

Hamroun Jugurtha: „M-a impresionat, este un jucător de viteză care face ambele faze. Este bun în jocul unu la unu și are tehnică în regim de viteză foarte bună. Pică pe nereușite, nu din punct de vedere fizic. Eficiența lui lasă de dorit la finalizare și la centrări, majoritatea centrărilor au fost în spatele porții”.      

Jeanvion Yulu-Matondo: „Nu l-am văzut, nu pot să vorbesc”  

Emil Dică: „Îl știu foarte bine de la Liga a II-a. În ultimul an, când am antrenat la Bacău, am fost cu Rapid în serie. Este un jucător cu experiență, cu un șut bun de la distanță, are clar viziune în joc, va fi un jucător util, peste ce a fost la mijloc în tur”.  

Yves Makabu-Ma-Kalambay: „Foarte puțin aș vrea să comentez. A greșit cu Dinamo, a fost o greșeală gravă, el acolo trebuia să intervină. Este decizia antrenorului de a juca cu el și nu vreau să o comentez”.    
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal