FUTSAL: Déjà vu. United a spulberat City us Târgu în finalul sezonului regulat

3
La fel ca în finalul campionatului regulat de sezonul trecut United a încheiat prima parte a actualului sezon cu o victorie zdrobitoare în fața multiplei campioane City us Târgu Mureș. Dacă sezonul trecut gălățenii s-au impus cu 7-0, în ultima etapă a actulului sezon regulat United a învins cu 7-3 vicecampioana sezonului trecut. 
Prima repriză s-a terminat la egalitate 1-1. Chiar dacă United a ratat primele ocazii ale jocului, scorul a fost deschis de către oaspeți în mimnutul 6. United nu a acuzat șocul și a revenit rapid în joc. În minutul 7, Andrei Apostol, din pasa brazilianului Lucas Ajala. După ce au încasat golul cei de la Târgu Mureș au fost foarte aproape să revină în avantaj, dar fostul jucător de la United a trimis mingea în bară. În prima parte cele două echipe și-au împărțit momentele de dominare. United a irosit mai multe șanse de a marca prin Andrei Crăciun, Lucas Ajala sau  Alexandru Ghercioglo. Finalul primei părți a fost jucat de United cu amenințarea unei lovituri de la zece metri, după ce gălățenii au acumulat cinci greșeli de echipă. 
În partea a doua s-a jucat cu totul alt meci. United a început repriza în forță, a marcat de patru ori consecutiv, goluri prin intermediul cărora și-a asigurat vicrtotia. Prima dată a marcat Andrei Apostol, reușită spectaculoasă suț în bara transversală înterioară după care mingea a intrat în poartă. Apoi, gălățenii au marcat prin Alexandru Ghercioglo în urma unei faze mai lungi, după ce un jucător de la City us, fiind culcat a oprit mingea cu mâna în drumul spre poartă, din respingere mingea a ajuns la internaționalul moldovean care a înscris. La 3-1 City us Târgu Mureș a scos portarul, gălățenii au exploatat la maximum oportunitatea oferită. Prima dată Andrei Crăciun a trimis din propria jumătate spre poartă puțin pe lângă, după care jucătorul gălățean a reușit să înscrie, tot din propria jumătate, dar cu porarul în poartă. Pentru 5-1 a marcat din nou Andrei Apostol, după care a urmat o ușoară revenire a oaspeților. Cu opt minute înainte de final City us a marcat de două ori, golul doi destul de controversat, Portarul gălățean Petrișor Toniță a rămas întins pe terenul de joc, în urma unui duel cu un atacanr advers, oaspeții continuă jocul, arbitrii nu intervin, iar City us a revneit la 5-3. Gălățenii nu le-au dat prilejul foștilor campioni să se apropie prea mult iar Cătălin Ivan a marcat pentru 6-3. În fianlul joclului, în ultimul minut, portarul Petrișor Toniță a înschis tabela cu un nou gol marcat din poartă în poartă. În partea a doua, la scorul de 2-1 United a suferit o pierdere importantă, sârbul Ivan Jovanovic s-a accidentat și a părăsit terenul de joc pe targă!       
Cu victoria în fața fostei campioane City us Tîârgu Mureș, United a încheiat sezonul regulat al primei ligi de futsal pe locul trei cu 46 de puncte. 
United: Petrișor Toniță-portar; 
Linia I: Constantin Burdujel (căpitan), Cătălin Ivan, Andrei Apostol, Ivan Jovanovic; 
Linia a II-a: Andrei Crăciun, Octavian Cireș, Alexandru Ghercioglo, Lucas Ajala. 
Antrenori: David Asandei și Alexandru Tănăsilă.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal