FUTSAL: United joacă cu Progresul Focșani miercuri în ”Polivalentă”

6

După etapa de pauză forțată, din cauza retragerii celor de la Sportis Târgoviște, Unirted revine la meciurile din Liga I unde mai are de disputat trei jocuri până la finalul sezonului regulat. Primul meci va fi jucat de gălățeni miercuri, 4 martie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor „Dunărea”, cu codașa Progresul Focșani.  
Jocul cu vrâncenii poate fi considerat un bun antrenament pentru cele două jocuri din finalul sezonului regulat pe care United la va disputa cu Spicom Sfântu Gheorghe și City us Târgu Mureș, adversare ale gălățenilor în lupta pentru un loc cât mai sus înaintea play-off-ului.  
După 19 etape din Liga I, Progresul Focșani este pe locul zece, penultimul, în Liga I cu trei puncte din 17 jocuri. În cele 17 meciuri disputate echipa din Focșani a câștigat un singur joc, în etapa a III-a, pe teren propriu 9-2 cu CFF Clujana Cluj-Napoca. gazdele jocului de miercuri, United sunt pe locul patru cu 37 de puncte din 17 jocuri, 12 victorii, o remiză, patru înfrângeri, 84 de goluri marcate-47 încasate. Meciul tur, de la Focșani, a fost câștigat de United 7-0, a fost singurul joc din deplasare al gălățenilor încheiat fără gol primit. Arbitrii jocului de miercuri din ”Polivalentă” vor fi: Georgian Ionescu, din Buzău și Petre Meterciuc, din Târgu Neamț. Rezervă va fi Ionuț Nacu din Roman iar observator a fost delegat Vasile Donțu din Galați. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal