HOCHEI: A doua victorie consecutivă în fața campionilor!

7
În al doilea meci din seria semifinală Dunărea-Corona Brașov, echipa gălățeană a învins din nou campionii și conduce cu 2-0 la general. Chiar dacă au fost conduși cu 2-0, la finalul primei părți, gălățenii au revenit și s-au impus cu 4-3 în prelungirile jocului. 
Meciul a fost început practic de Dunărea de la 0-1. În secunda 39 a jocului brașovenii au deschis scorul prin reușita lui Jaroslav Obsut, fostul coleg al lui Vitali Donika de la Dombass Donetsk, șut de la distanță din lateral, al prima acțiune ofensivă a jocului. Peste cinci minute campionii au dublat avantajul prin intermediul unui gol asemănător dar marcat de de partea opusă. 
Partea secundă, încheiată la egalitate 1-1, a fost începută de Dunărea mai bine, cu intenții clare de a reveni în joc. După ce au ratat câteva șanse de a marca prin Attila Goga sau Levente Lorincz, Dunărea a beneficat de un moment de superioritate numerică fructificat cu gol marcat de Ede Mihaly, din pasa lui Botond Flinta și Szabolcs Szocs. La aproape patru minute de la marcarea golului gălățean brașovul reface avantajul în urma unui contraatac. 
Repriza a treia a jocului s-a încheiat cu victoria gălățenilor 2-0. Treimea a debutat cu mai multe ocazii importante ale gălățenilor, Nimenko și Szabolcs Szocs au ratat de puțin ținta. La jumătatea reprizei gălățenii au jucat timp de două minute în inferioritate numerică, moment al jocului peste care au trecut cu bine. Apoi, în plină dominare gălățenă brașovenii greșesc și în interval de 40 de secunde doi dintre ei primesc minute de penalizare. În dublă superioritate Dunărea nu iartă și înscrie prin Vitali Donika din pasa lui Attila Goga și Dimitry Nimenko. După marcarea golului ce a apropiat Dunărea la doar o lungime de campioni, cu un public înflăcărat în spate, gălățenii continuă raidurile ofensive la poarta brașovenilor și cu aproape trei minute înainte de final, în superioritate numerică, Szabolcs Szocs, din pasa lui Vitali Donika și Dimitry Nimenko a trimis meciul în prelungiri. Repriza suplimentară de prelungiri a debutat cu cîte o ocazie mare de ambele părți, prima dată se remarcă, din nou, Onodi Otto, apoi, Vitali Donika ratează o primă șansă de a închide meciul. Victoria, a doua consecutivă în fața campionilor a fost adusă cu aproape patru minute înainte de finalul reprizei de prelungiri, de Dimitry Nimenko din pasa lui Sergey Chernenko.   
Dunărea: Otto Onodi și Radu Viorel (rezervă)-portari; 
Linia I: Konstantin Ryabenko, Attila Goga, Sergey Chernenko, Dimitry Nimenko, Mihaly Ede;
Linia a II-a: Nagy Istvan, Papp Szabolcs, Szocs Szabolcs, Vitali Donika, Levente Lorincz;
Linia a III-a: Roman Shcherbatyuk, Botond Flinta, Adrian Irimia, Attila Balint, Mircea Necula;
Linia a IV-a: Cătălin Geru (căpitan). 
Antrenori: Cornel Chiriță, Marius Trandafir, Teodor Mocanu. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal