HOCHEI: Dunărea abordează play-off-ul cu gând de medalie

6

La doar o săptămână de la finalul fazei secunde, trei dintre echipele patricipante în faza a doua, plus campioana Corona Wolves Brașov, vor juca în penultima fază a LNH, semifinale. Cele patru echipe au fost împrerecheate astfel: Dunărea-Corona Brașțov și Steaua Rangers București-Progym Gheorgheni. 
Play-off-ul, semifinalele, va debuita sâmbătă, 7 martie, la Galați, cu jocul dintre Dunărea și campioana Corona Wolves Brașov. La fel ca  precedentele două competiții în care au fost puse în joc medalii, cele două ediții ale Cupei României, Dunărea își propune să câștige o medalie în Liga Națională de Hochei. Primul pas în cucerirea mult doritei medalii va fi făcut de Dunărea sâmbătă, 7 martie, de la ora 18.00, (de la aceeași oră cu Oțelul-FC Brașov în Liga I de fotbal!!), în primul meci din semifinala Dunărea-Corona Brașov.
Semifinalele se vor disputa după sistemul cel mai bun din cinci jocuri, iar programul semifinalei Dunărea-Corona este următorul, două jocuri la Galați, sâmbătă, 7 martie, de la ora 18.00, și duminică, 8 martie, de la ora 19.00. Urmează două jocuri la Brașov, primul 10 martie, iar al doilea, dacă va fi cazul, dacă una din echipe va ajunge la trei victorii din primele trei meciuri semifinala se va încheia, 11 martie, la Brașov, iar dacă după patru jocuri scorul va fi 2-2 la general, jocul decisiv de calificare în finala mare a LNH se va juca la Galați, 14 martie. 
Dunărea și Corona Wolves Brașov s-au întâlnit, oficial, în acest sezon de trei ori. În toate cele trei jocuri s-au impus campionii, 7-1 și 6-2 în sezonul regulat și 4-1 în ediția 2014-2015 a Cupei de la Brașov. Pe lângă cele trei jocuri oficiale Dunărea și Corona s-au întâlnit de două ori amical în vară în timpul cantonamentului de la Brașov al gălățenilor, iar Corona s-a impus 7-2 și 7-0. Însă, cum la Dunărea s-au tot schimbat jucătorii, finlandezi cu austriceci și cehi, cehi cu ucrainieni, plus cei patru jucători transferați recent de la Miercurea Ciuc, Papp Szabolcs, Istavn Nagy, Ede Mihaly și Tamas Biro, gălățenii pot spera la o medlaie cât mai strălucitoare în actuala ediție a Ligii Naționale de Hochei.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal