HOCHEI: Dunărea începe finala LNH cu Steaua

7
Marea finală a Ligii Naționale de Hochei, dintre Dunărea și Steaua, va debuta astăzi, vineri, 20 martie, de la ora 17.00, la Cârța, comuna harghiteană în care Steaua Rangers București își dispută meciurile de pe teren propriu. 


Finala, în urma căreia se va decide campioana și reprezentanta României în Cupa Continentală, se va disputa după sistemul cel mai bun din șapte jocuri. Echipa care va ajunge la patru victorii va fi declarată câștigătoare, campioana României. După meciul de vineri, de la ora 17.00, în direct la Digi Sport, se va juca și meciul doi al finalei, sâmbătă, de la ora 20.00, tot la Cârța. După două jocuri la Cârța seria se va muta la Galați. Marți, 24 martie, de la ora 19.00, este programat primul meci, iar al doilea miercuri, 25 martie, de la ora 17.00. Meciul cinci al finalei, dacă va fi cazul, se va juca la Cârța, vineri, 27 martie, de la ora 19.00. Dacă va fi cazul se va juca meciul șase al finalei LNH la Galați, luni, 30 martie, de la ora 17.00, iar dacă după șase jocuri cele două echipe se află încă la egalitate ”finala finalei”, este programată să se dispute miercuri, 1 aprilie, la Cârța. În finala mare a Ligii Naționale de Hochei, dacă la finalul celor 60 de minute regulamentare de joc cele două echipe se află la egalitate se va juca o reprizîă de prelungiri de 20 de minute, (Over Time) iar dacă egalitatea persistă se va trece la executarea loviturilor de departajare. Despre finala Ligii Naționale ne-au vorbit o parte dintre componenții echipei gălățene:

Marius Trandafir, antrenor: Orice schimb e o finală. Aşa sunt încurajaţi jucătorii, aşa trebuie încurajaţi. Fiecare schimb trebuie tratat ca o finală”.


Attila Goga, fundaș: „Cred că ar fi bine cu Steaua. Acum că am eliminat campioana pornim favoriți. Echipele sunt egale, indiferent cu cine vom juca finala o să fie o finală spectaculoasă”. 

Konstantin Ryabenko, fundaș: „În timpul sezonului am avut jocuri grele cu steliștii, dar după ce am eliminat Brașovul ne gândim doar la finală, nu mai contează ce a fost în restul sezonului. Vrem să o luăm pas cu pas fiecare meci în parte, ne așteptăm la o finală lungă și complexă”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal