HOCHEI: Dunărea începe vineri lupta pentru titlu în LNH

8

Federația Română de Hochei a stabilit programul finalei mari din Liga Națională de Hochei. Astfel, disputa dintre Dunărea și Steaua pentru titlul de campioană se va întinde pe șapte jocuri, dacă va fi cazul. 

În finală sistemul de desfășurare al jocurilor este cel mai bun din șapte jocuri: două la Steaua, două la Galați, unul pe terenul steliștilor, apoi, seria revine la Galați, iar meciul decisiv, dacă va fi cazul, se va juca pe terenul steliștilor. Pentru a fi declarată câștigătoare o echipă trebuie să câștige patru jocuri.
Seria va debuta vineri, 20 martie, de la ora 17.00. Meciul este programat să se dispute la Cârța, unde este cartierul general al ”militarilor”. A doua zi, sâmbătă, 21 martie, este programat meciul doi de pe terenul steliștilor. După două jocuri la Cârța seria se va muta la Galați. Marți, 24 martie, de la ora 19.00, este programat primul meci, iar al doilea miercuri, 25 martie, de la ora 17.00. Meciul cinci al finalei, dacă va fi cazul, se va juca la Cârța, vineri, 27 martie, de la ora 19.00. Dacă va fi cazul se va juca meciul șase al finalei LNH la Galați, luni, 30 martie, de la ora 17.00, iar dacă după șase jocuri cele două echipe se află încă la egalitate ”finala finalei”, este programată să se dispute miercuri, 1 aprilie, la Cârța. 
Dacă la finalul celor 60 de minute regulamentare scorul va fi egal, se va juca o repriză suplimentară de prelumngiri (Over Time) de 20 de minute, iar dacă egalitatea persistă se va trece la executarea loviturilor de departajare. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal