HOCHEI: Dunărea a pierdut din nou cu Steaua

9
Chiar dacă jocul dintre Dunărea și Steaua, ultimul din faza secundă a Ligii Naționale de Hochei, a fost fără miză și fără presiunea rezultatului, Dunărea și Steaua Rangers au jucat de parcă calificarea în semifinale se decidea în funcție de rezultatul jocului de azi. Dunărea a pierdut 2-4, după un meci spectaculos cu răsturnări se scor pe tabelă. 
Meciul a fopst început mai bine de Dunărea și în minutul șase gălățenii au deschis scorul prin Dimitry Nimenko din pasa lui Tamas Biro, după ce Nimenko a maiamenințat de câteva ori poarta lui Catrinoi. La două minute de la marcarea golului, Adrian Irimia este eliminat, echipa trece cu bine peste eliminare însă la cîteva zeci de secunde de la revenirea în formulă completă gălățenii își introduc singuri pucul în poartă. La doua minute de la egalare Steaua marchează din nou și trece în avantaj 2-1, acesta fiind și scorul pauzei. În prima parte Dunărea a beneficat de două momente de superioritate numerică iar cele mai mari posibilități de a marca au fost prin Papp Szabolcs, șut în bara transversală și Vitali Donika acesta a tras în plasa laterală. Prima parte s-a încheiat cu o ocazie destul de importantă a lui Dimitry Nimenko. 
Chiar dacă s-a încheiat la egalitate 0-0 partea secundă a fost foarte spectaculoasă și intens disputată. Dunărea și-a arătat intențiile ofensive chiar din debutul reprizei când Sergey Chernenko a scăpat singur cu catrinoi dar nu a reușit să înscrie. Gălățenii au continuat să atace poarta oaspeților dar fără efect pe tabela de marcaj. Cea mai mare ocazie a părții secunde a fost ratată de gălțțeni, Attila Goga a trimis în bară. de la Dunărea au mai pus în preicol poarta adversă Adrian Irimia, Szocs Szabolcs sau Biro tamas. Steliștii au avut câteva șanse de a marca dar Onodi Otto a fost promt în intervenții.    
Dunărea a pierdut jocul cu Steaua în ultima repriză încheiată 1-2. La 30 de secunde de la reluare Vitali Donika, din pasa lui Tamas Biro și Szabolcs Szocs a egalat la 2. la fel ca în prima repriză după gol a venit eliminare, de data asta pe banca de pedepse a fost trimis Ede Mihaly. Steaua fixează echipa gălățeană în propria treime și reușește să se desprindă din nou pe tabelă. La cinci minute de la desprindere Steaua marchează din nou, de data asta prin veteranul Ioan Timaru.Cu deficit de două goluri pe tabelă Dunărea nu renunță la luptă, pune în preicol poarta steliștilor prin Lorincz si Donika. În minutul nouă al reprizei Dunărea a benefciat de un șut de penalitate, Ede Mihaly a fost agățat de unul dintre ucrainienii stelei, dar șutul de penalitate a fost ratat tot de Ede Mihaly. În ultimul minute de joc gălățenii au forțat să mai înscrie portarul Onodi Otto a lăsat locul unui jucător cu profil ofenisv dar fără efecte pe tabelă.     
Dunărea: Otto Onodi și Radu Viorel(rezervă)-portari; 
Linia I: Konstantin Ryabenko, Attila Goga, Sergey Chernenko, Dimitry Nimenko, Biro Tamas;
Linia a II-a: Nagy Istvan, Papp Szabolcs, Szocs Szabolcs, Vitali Donika, Mihaly Ede;
Linia a III-a: Roman Shcherbatyuk, Botond Flinta, Adrian Irimia, Attila Balint, Levente Lorincz;
Linia a IV-a: Mircea Necula,  Cătălin Geru (căpitan). 
Antrenori: Cornel Chiriță, Marius Trandafir, Teodor Mocanu. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal