HOCHEI: Dunărea a prezentat trofeul gălățenilor!

4
Cu asistența ”obișnuită” în tribune, câteva sute de spectatori, campionii României, hocheiștii de la Dunărea, au prezentat trofeul câștigat în Liga Națională de Hochei. Până la prezentarea trofeului pe gheața Patinoarului „Dunărea” și-au făcut simțită prezenta cei mai mici hocheiști ai clubului, într-un meci demonstrativ, cât și sportivii secțieri de patinaj artistic ai clubului Dunărea. 
După aproape o oră întrâziere, față de programarea inițială, perioadă de timp în care spectatorii și-au omorât timpul cu meciul demonstrativ al micilor hocheiști și numărul de patinaj, a început meciul demonstrativ al campionilor. La demonstrativ jucătorii echipei campioane au fost împărțiți în 2 echipe. Jocul a durat 20 de minute și s-a încheiat la egalitate 4-4. Cum scorul a fost egal, iar câștigătoarea era nedecisă, s-a trecut direct la loviturile de departajare. Singurul care a marcat la shoot-out a fost decanul de vârstă din LNH, Paul Burada. După meciul demonstrativ a început, în sfârșit, festivitatea de premiere. Prima dată s-a intonat imnul României, după care în stil ”tradițional” de acum campionii au intrat pe gheață printre cele două recipiente care aruncau flăcări. 
La finalul festivității de prezentare gheața a fost invadată de spectatori care s-au pozat și au primit autografe de la campioni. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal