HOCHEI: La indigo! Dunărea a pierdut și meciul doi de la Brașov

4

Fără cei doi jucători ucrainieni Roman Shcherbatyuk și Dimitry Nimenko, absenți din cauza accidentării de ieri și a suspendării, hocheiștii de la Dunărea au avut o evoluție parcă trasă la indigo după cea de ieri, în meciul patru din seria semifinală Dunărea-Corona Brașov. Dunărenii au pierdut cu același scor de ieri 1-6, distribuția golurilor pe reprize fiind aceeași ca în jocul de ieri 1-2, 0-3, 0-1. 
Chiar dacă au deschis scorul, gălățenii au încheiat prima repriză cu un deficit de un gol 1-2. Profitând de suspendarea lui Dimitry Nimenko, atacantul slovac, Adrian Palak, a revenit pe gheață cu un gol. În minutul 4, după o pasă a lui Sergey Chernenko slovacul a deschis scorul în meciul patru al semifinalei. După marcarea golului tot Palak a fost cel care a pus în pericol buturile adverse. Imediat ce s-a trecut de jumătatea reprizei gălățenii au rămas timp de două minute în patru, Irimia a fost eliminat iar brașovenii au concretizat superioritatea cu golul egalizator. Prima treime s-a încheiat 2-1 după unn gol primit la o eroare a defensivei gălățene. Repriza de debut se putea încheia la egalitate, dar Vitali Donika a trimis în bara porții lui Fulop. 

La fel ca prima repriză, treimea secundă s-a disputat după același scenariu ca meciul de marți. Corona s-a impus cu 3-0, același scor de ieri. Nu numai scorul a fost același în partea a doua cât și evoluția gălățenilor. Brașovenii au marcat de trei ori, în timp ce Dunărea a pus în pericol poarta adversă de foarte puține ori prin Adrian Palak sau Papp Szabolcs. 

Ultima treime s-a încheiat 1-0 pentru brașoveni, La fel ca în jocul de ieri Dunărea a fost maia ctivă în ofensivă dar de marcat au făcut-o cei de la Brașov. Chiar dacă au beneficat de două momente de superioritate numerică, gălățenii nu au reușit să perforeze poarta campioanei. Papp Szabolcs și Sergey Chernenko au fost cei repronsabili cu pericolul la poarta brașovenilor. 

Dunărea: Onodi Otto, Radu Viorel-portari;

Konstantin Ryabenko, Attila Goga, Sergey Chernenko, Adrian Palak, Mihaly Ede;

Nagy Istvan, Papp Szabolcs, Szocs Szabolcs, Vitali Donika, Biro Tamas;

Botond Flinta, Adrian Irimia, Attila Balint, Levente Lorincz, Mircea Necula, Cătălin Geru (căpitan).

Antrenori: Cornel Chiriță, Marius Trandafir, Teodor Mocanu.

După patru jocuri din seria semifinală Dunărea-Corona Brașov, cele două echipe se află la egalitate și vor juca meciul decisiv de calificare în finala mare a LNH la Galați, Patinoarul „Dunărea”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal