HOCHEI: O victorie și două înfrângeri pentru Dunărea la turneul de acasă

5

După meciurile de tenis din FedCup, Patinoarul „Dunărea” a găzduit la finele săptămânii trecute turneul nou, ultimul, din LNH. Chiar dacă hocheiul a revenit la Galați după o pauză de aproape două luni și jumătate, spectatorii gălățeni nu prea s-au îndreptat spre Patinoar.

Vineri, în prima zi de turneu, Dunărea a întâlnit pentru ultima oară în acest sezon, Sportul Studențesc. Așa cum era normal gălățenii s-au impus fără probleme în fața studenților 18-2 (6-0, 3-2, 9-0). Al doilea meci al turnenului a fost jucat de Dunărea cu noua echipă a celor de la Progym Gheorgheni. Chiar dacă gălățenii au condus până cu patru secunde înainte de finalul timpului regulamentar, în final, după ce s-a disputat o repriză de prelungiri și s-au executat și lovituri de departajare Progym s-a impus datorită golurilor marcate de foștii dunăreani Adam Vylicil și Attila Tanko. Vylicil a fost cel care a trimis meciul în prelungiri, prin golul marcat în minutul 59:56, iar Tanko a marcat penalty-ul decsival harghitenilor. Ultimul meci al fezei secunde a fost pierdut de Dunărea 2-4 cu Steaua Rangers București, câștigătoarea celor două faze din LNH.

Faza a doua din LNH a fost terminată de Dunărea pe locul doi cu 63 de puncte din 27 de jocuri, 17 victorii, 10 înfrângeri, 237 de goluri marcate-106 încasate. Partea a doua a Ligii Naționale de Hochei a fpst câștigată de Steaua Rangers București cu 96 de puncte, 24 de victorii, 3 înfrângeri. Progym Gheorgheni a terminat pe trei cu 45 de puncte iar Sportul a încheiat pe locul patru cu un punct.

Primele trei echipe din faza a foua LNH vor juca în play-off, semifinale, Dunărea va juca cu Corona Brașov iar Steaua cu Progym. Sportul va juca în play-out cu Sport Club Miercurea Ciuc, pentru stabilirea locurilor cinci-șase. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal