HOCHEI: Pas greșit în lupta pentru titlu

3
La prima apariție pe gheața proprie în finala Ligii Naționale de Hochei, Dunărea a pierdut 1-3, jocul  trei din serie cu Steaua Rangers București, disputat la Galați. 
La fel ca în precedentele jocuri din play-off, Dunărea a început jocul în forță și în secunda 24 a jocului, la primul atac asupra porții steliștilor a deschis scorul prin Scocs Szabolcs din pasa lui Tamas Biro.  După marcarea golului tot Dunărea a fost apoape de a marca dar Sergey Chernenko a trimis pucul în bară. Steliștii au echilibrat jocul au pus în pericol poarta gălățeană dar Onodi Otto s-a făcut remarcat prin mai multe intervenții salvatoare. În minutul opt al primei părți fundașul gălățean Attila Goga este eliminat iar momentul de superioritate a fost speculat de steliști care au egalat. Dunărea putea intra în avantajla vestiare dar Nagy Istvan, Dimitry Nimenko sau Sergey Chernenko nu au găsit drumul golului. 
Partea secundă, încheiată 0-2, a fost începută de Dunărea în inferioritate numericădupă ce Sergey Chernenko a primit eliminare de două minute. Dunărea a trecut cu bine peste momentul de inferioritate însă nici bine nu au apucat să se așeze în linie completă pentru că Tamas Biro a fost trimis și el pe banca de pedepse. A fost o nouă eliminare peste care Dunărea a trecut cu bine. După ce au revenit în formulă completă Dunărea a început să conteze și în ofensivă. Scocs szabolcs, Vitali Donika sau Levente Lorincz au irosit șanse bune de a trece în avantaj. În finalul treimii apărarea gălățeană greșete decisiv de câteva ori iar în decurs de un minut Steaua înscrie de două ori și trece în avantaj 3-1! 
Repriza a treia a fost începută mai hotărât de Dunărea, iar Levente Lorincz ratezaă o nouă ocazie de a marca. Szocs Szabolcs a încercat și el poarta steliștilor dar a tras în Catrinoi. Dunărea a mai irosit câteva șanse de amarca prin Vitali Donika sau Attila Balint. În minutul 13 al reprizei, Dunărea a jucat din nou în inferioritate numerică, Botond Flinta a fost trimsi pe banca de pedepse timp de două minute. Momentul de inferioritate al gălățenilor a fost anihuilat de Dunărea, mai mult pe contră Szabolcs Szocs a fost aproape de a înscrie, Ultima treime s-a încheiat la egalitate 0-0. 
Dunărea: Onodi Otto, Radu Viorel-portari; 
Linia I: Papp Szabolcs, Nagy Istvan, Szocs Szabolcs, Biro Tamas, Vitali Donika;
Linia a II-a: Konstantin Ryabenko, Attila Goga, Sergey Chernenko, Levente Lorincz, Dimitry Nimenko;
Linia a III-a: Roman Shcherbatyuk, Botond Flinta, Adrian Irimia, Ede Mihaly, Attila Balint;
Linia a IV-a: Mircea Necula, Cătălin Geru-căpitan.
Antrenori: Cornel Chiriță, Marius Trandafir, Teodor Mocanu.
După trei jocuri Dunărea conduce cu 2-1. Meciul patru din serie este programat miercuri, 25 martie, de la ora 17.00.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal