VOLEI: Arcada întâlnește Unirea Dej în play-off

4
Cu meciuirile disputate în weekend, echipele din Divizia A1 au term,inat sezonul regulat al primei ligi de volei masculin. După încheierea sezonului regulat echipele vor continua cu play-off și play-out. În primul tur din play-off, faza a II-a Divizia A1, Arcada, reprezentanta Galațiului în liga de elită a voleiului masculin din România, locul cinci la finalul sezonului regulat va juca în Grupa 5-8 cu echipa clasată pe locul opt la finalul sezonului regulat, Unirea Dej. 
Sistemul de desfășurare al jocurilor din această fază este cel mai bun din trei jocuri, cu meciul decisiv, dacă va fi cazul, pe terenul echipei mai bine clasată la finalul sezonului regulat. Primul meci este programat sâmbătă, 21 martie, la Galați, meciul doi se va juca peste o săptămână, 28 martie, la Dej, iar meciul trei, decisiv, dacă va fi cazul se va juca la Galați, 1 aprilie. 
În sezonul regulat Arcada a câștigat cele două jocuri disputate, la Dej gălățenii s-au impus cu 3-2 (25-23, 14-25, 25-19, 24-26, 16-14), iar la Galați Arcada a câștigat toate cele trei puncte prin victoria 3-1 (25-14, 22-25, 25-18, 28-26).
Până la meciurile din Grupa 5-8 a Diviziei A1, Arcada va juca manșa retur din sferturile Cupei României, miercuri, 18 martie, la Galați. În tur, la Constantța, campionii s-au impus după prelungiri 3-2. Dacă vor trece de CVM Tomis gălățenii vor juca în final four-ul Cupei României ce se va desfășura la Cheile Grădiștei, 8-9 aprilie. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal