FUTSAL: United joacă la Tîrgu Mureș pentru accederea în ”careul de ași” al Cupei

9

După ratarea calificării în semifinalele Ligii I de futsal, gruparea gălățeană de prima ligă United va lupta pentru un loc în semifinalele Cupei României. Pentru a juca în final four-ul Cupei, United va trebui să învingă deținătoarea trofeului, City us Tîrgu Mureș, chiar la ea acasă!

Jocul din sferturile Cupei României este programat să se dispute luni, 20 aprilie, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor din Tîrgu Mureș. Întâlnirea dintre cele două echipe va fi arbitrată de Gabriel Stroe și Marian Ivănescu, ambii din București. Rezervă de arbitru va fi Robetro Florentin Gunciu, din Popești Leordeni iar observator a fost delegat Petre Radu din București.

În precedentul tur al Cupei, United a jucat cu United II, echipa secundă a clubului, iar jocul s-a terminat 7-1 pentru prima echipă a clubului United. Cei de la Tîrgu Mureș au învins, la limită, 3-2, CSMS Iași, tot la Tîrgu Mureș.

Cele două echipe nu sunt la primele dispute în Cupa Românei. Sezonul trecut United a fost eliminată în semifinale de City us după 4-6 la Galați. De asemenea, United a pierdut două finale de Cupă în dauna mureșenilor. Prima dată în sezonul 2010-2011, joc pierdut de gălățeni 3-8, iar a doua, în următorul sezon, 2011-2012, la  Tîrgu Mureș, după un meci încheiat 11-3 pentru gazde.

În acest sezon United și City us Tîrgu Mureș au jucat de două ori în Liga I, ambele jocuri fiind câștigate de gălățeni. Prima dată, în tur, gălățenii s-au impus 7-4 la Tîrgu Mureș, după care în finalul sezonului regulat, la Galați, United a învins 7-3.  

Celelalte jocuri din sferturi sunt: Muncitorul Reșița-KSE Târgu Secuiesc, City us 2 Târgu Mureș-Autobergamo Deva, jocul se va disputa în deschiderea sferturlui City us I-United.. În semifinale a obținut deja calificarea FK Odorheiu Secuiesc, după victoria 10-4 cu Ceahlăul Piatra Neamț. Echipele care vor câștiga jocurile din sferturi vor juca în final four-ul Cupei, 19-20 mai, la Odorheiu Secuiesc.

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal