HOCHEI: Attila Goga şi Onodi Otto remarcații selecționerului după Mondialul din Islanda

11
Attila Goga
Echipa națională a României a revenit în Divizia a I-a, Grupa B, după ce a câștigat meciurile de la Campionatul Mondial, Divizia a II-a, Grupa A, competiție ce s-a dispăutat în Islanda. Printre remarcații selecționerului, suedezul Kjell Greg Lindquist, conform IIHF au fost și doi jucători ce au câștigat recent campionatul cu Dunărea, căpitanul echipei naționale Attila Goga, de altfel, cel mai bun fundaș al competiției din Islanda, și portarul debutant Otto Onodi.  
Attila Goga, fundaș, 33 de ani. A mai jucat în cariera lui la HSC Miercurea Ciuc, club cu care a cucerit mai multe titluri naționale, HC Miercurea Ciuc, Corona Brașov și Progym Gheorgheni, echipa din orașul natal. La echipele naționale a jucat la toate categoriile, U 18, U 20 și seniori, cu care a participat la mai multe ediții ale Campionatelor Mondiale. A sosit la Dunărea la începutul sezonului împreună cu ceilalți doi jucători de națională de la Sport Club Miercurea Ciuc, Flinta și Szocs. Cu mai multe prezente în Cupa Continentală, Attila Goga a fost cel mai bine clasat fundaș, în clasamentul marcatorilor, din sezonul regulat și barajul pentru semifinale. La Mondialul din Islanda, Attila Goga a fost desemnat cel mai bun fundaș al competiției. 
Otto Onodi, portar, 21 de ani, a mai jucat pentru Sport Club Miercurea Ciuc și Ferencváros Budapesta (Ungaria). La loturile naționale, până la Mondialul din Islanda, Otto Onodi, a jucat pentru echipele U 18 și U 20 ale României, la trei ediții ale Campionatelor Mondiale. În meciul patru al finalei LNH cu Steaua a reușit un shoot-out, după care a fost supranumit ”Otto-bloc” de suporterii gălățeni. La Mondial, în jocul cu Australia, a fost desemnat cel mai bun jucător al României. 
Otto Onodi
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal