RUGBY: A doua victorie consecutivă pentru RCM Galați

5
La prima apariție în fața propriilor suporeteri în DNS 2015, RCM Galați a obținut a doua victorie stagională. Pe stadionul „Municipal”, RCM Galați a trecut de CSU Aurel Vlaicu Arad cu 14-10, la pauză 14-10. Punctele jocului de pe „Municipal” au fost marcate în prima parte. Gălățenii au marcat primii prin Brânză, încercare, iar Gabriel Partenie a transformat. După marcarea primelor puncte ale jocului gălățenii au rămas în 14, iar ”studenții” arădeni au profitat și au egalat prin eseul marcat de Cornel Farcaș, transformat de Pușcașu. În finalul primei părți s-a decis câștigătoarea. Prima dată, în minutul 35, CSU AV Arad a trecut la conducere prin intermediul unei lovituri de pedeapsă transformată de Pușcașu. Apoi, în minutul 38, cu două minute înainte de pauză, Cristi Boboc a marcat un eseu iar Gabriel Partenie a transformat. 
După două etape din DNS 2015, RCM Galați este pe locul doi în clasament cu 8 puncte, esaveraj 31 puncte marcate-25 puncte încasate. 
Etapa a III-a se va disputa cu o zi mai devreme față de programările obișnuit din DNS. RCM Galați va juca vineri, 10 aprilie, de la ora 10.00, la Suceava cu Bucovina. pe teren propriu RCM Galați va juca în etapa a V-a, 25 aprilie, cu RC Stejarul Buzău. În etapa a IV-a, RCM Galați va juca tot în deplasare pe terenul celor de la CSA Steaua II București.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal