ȘAH: 11 gălățeni cooptați in loturile nationale!

4
Ieri s-au incheiat la Calimanesti Caciulata Campionatele Nationale de Sah pentru copii si juniori unde au participat numai la proba de sah clasic 541 copii(368 baieti si 173 fete). Galatiul a avut ca de obicei una din cele mai numeroase delegatii cu 46 copii(16 Genius, 10 C.S. Sah Club Galati, 10 Diana si 9 ACS Smart Galati si 1 galatean legitimat la Fair Play Braila).

Pana acum vre-o 5 ani numarul galatenilor prezenti era de 3 ori mai mic si ii gaseam pe cei mai multi la coada clasamentului. In ultimii ani insa Galatiul a devenit unul din cele mai puternice centre de copii din tara si rezultatele muncii antrenorilor se vad si la Campionatele Nationale individuale de unde cluburile galatene s-au intors cu 9 medalii(3 Genius Galati,3 Diana si 3 CS Sah Club Galati) :
4 aur (3 Ioana Chicarosie la clasic, rapid si dezlegari, si 1 Dragos-Andrei Antonica la clasic), 1 argint Edward-Mihai Padurariu la blitz, si 4 bronz (2 Dragos-Andrei Antonica la dezlegari si blitz, 1 Alexandru Craita la blitz si 1 Alex Codreanu la blitz).Nu putem sa-l uitam pe galateanul Marius Isfan legitimat la Sah Braila – Clubul Sportiv FAIR PLAY Braila clasat al III-lea in proba de clasic in cea mai puternica grupa, cea de baieti 12 ani.

In urma clasarii fruntase la proba de sah clasic,11 galateni au fost cooptati in loturile nationale (4 Sah Club, 4 Genius, 1 Diana, 1 Smart si 1 Fair Play Braila) : Ioana Chicarosie si Roxana Ioitescu(Fete 8 ani) Alexandru Craita (Baieti 8 ani), Vulpe Raisa si Alina Vorniceanu (Iuliana Cristina Vo) (F10), Dragos Antonica si Octavian Panturu(B10), Marius Isfan, Edward Padurariu si Cristi Mihai(B12) si Victor Valentin Mocanu(B18).
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal