FUTSAL: Oficialii United, despre titlul câștigat cu echipa a II-a: ”S-a întâmplat tocmai invers, așteptările erau pentru prima echipă”

5
Satelitul clubului United a câștigat, în chiar primul an de existență, titlul în liga secundă după ce a trecut în finală de cealaltă echipă satelit din Liga a II-a, City us 2 Tîrgu Mureș. Despre titlul obținut cu echipa a doua au vorbit la Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, antrenorul echipei David Asandei și președintele clubului Toader Ștefu.  ”S-a întâmplat tocmai invers, așteptările le-am avut pentru prima echipă, bucuria a venit de la echipa a II-a. Când am aflat că vom juca finala am decis să jucăm la Galați și am câștigat. Este un motiv de bucurie. Sunt sigur că după acest rezultat vom mai găsi alți jucători pentru prima echipă. La prima echipă clubul United își propune să aibă în componență 80% din jucători din Galați iar restul jucători de valoare din altă parte. City us 2 Tîrgu Mureș nu era orice adversar, era câștigătoarea ultimelor 4 ediții din Liga a II-a”, a spus David Asandei.    

Președintele clubului Toader Ștefu a spus: ”Finalul nu a fost recomandat cardiacilor, băieții au avut o evoluție mai ștearsă în al doilea meci, cei de la Tîrgu Mureș aau fost mai motivați, după o noapte de odihnă, la primul meci au venit în ziua jocului. Trebuie să tratezi toate meciurile cu seriozitate. În al doilea meci s-a întâmplat ceva, a intervenit și starea de oboseală, golul a venit când nu mă așteptam. Nu știu ce era dacă s-ar fi jucat prelungiri”.

United 2 a câștigat Liga a II-a după ce a învins în finalaă City us 2 Tîrgu Mureș, la golaveraj, golul decisiv fiind marcat în ultima secundă a finalei. Manșa tur a finalei a fost câștigată de United 6-2 iar  în retur s-au impus cei de la Tîrgu Mureș 6-3.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal