FUTSAL: United 2 a câștigat titlul în ultima secundă!

4
În chiar primul an de existență, echipa satelit a clubului United, a câștigat titlul în liga secundă. În al doilea meci al finalei Ligii a II-a, United 2 a pierdut 3-6 jocul cu City us 2 Tîrgu Mureș și a devenit campioană grație golului în plus marcat în finală. 
Golul prin intermediul căruia United 2 a câștigat titlul a fost marcat, dramatic, în chiar ultima secundă de joc a meciului! La ultimul atac al jocului, City us 2 conducea cu 6-2, când toată lumea se pregătea de prelungiri, căpitanul Octavian Cireș aflat în afara careului a trimis spre poarta adversă, mingea a lovit bara transverală după care a intrat în poartă și a declanșat fiesta în Sala Sporturilor. 
Până la golul care să deicdă campioana al lui Cireș, cele două echipe se aflau la egalitate 8-8 la general. După victoria 6-2 a gălățenilor din primul meci, City us 2 conducea cu o secundă înainte de final cu același scor 6-2. Și distribuția golurilor pe reprize a fost aceeași ca în jocul de ieri, la pauză City us 2 a condus cu 5-2. Pentru United golul din prima repriză a fost marcat de Daniel Iorga din lovitură de pedepsă.

United 2: Bogdan Salichi, Ionuț Păduraru-portari, Octavian Cireș, Daniel Iorga, Andrei Apostol, Adrian Cojiță, Alexandru Paraschiva, Gabriel Berdilă, Robert Pricopie, Iulian Popa, Mihai Voinea.  Antrenori: David Asandei și Alexandru Tănăsilă. 

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal