Un minut de aplauze pentru 24 de ani cu Oţelul în prima ligă

6
Suporteri ai Oţelului, a venit momentul să ne luăm la revedere de la Liga I, locul în care în ultimii 24 de ani am fost prezenţi mereu. Partida de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Universitatea Cluj, este ultima dintr-un mare şir de jocuri disputate acasă pe prima scenă fotbalistică. Din 1991 încoace gruparea roş-alb-albastră a fost prezentă în elita fotbalului românesc. Echipa noastră nu a făcut doar act de prezenţă, ci a devenit rapid una dintre forţele campionatului. De la „Campioana Provinciei” la campioana şi supercampioana României, ani la rând de suferinţe pentru adversarii care păşeau pe terenul nostru, Oţelul a însemnat în tot acest timp un nume important pentru Galaţi, pentru România.

Pentru cei 24 de ani minunaţi petrecuţi alături de Oţelul în Liga I, în semn de mulţumire pentru toate bucuriile trăite alături de echipă, în minutul 24 al partidei de sâmbătă, să ne ridicăm cu toţii în picioare şi să aplaudăm timp de un minut.

Nu e o aniversare tristă, e o formă de respect arătată clubului nostru favorit, celor care au făcut din Oţelul un nume important în fotbalul românesc, şi, nu în ultimul rând, pentru toţi suporterii care au păşit poarta stadionului pentru a-şi încuraja echipa. ATENŢIE! Nu spunem niciodată adio, ci doar „la revedere”. Nu cedăm, ne vom lupta pentru a redeveni ceea ce am fost, poate şi mai mult!
Anunţul va fi făcut şi de către Gabi Chifu, crainicul stadionului “Oţelul”, înainte de jocul de mâine, dar şi în minutul 24, când vă invităm să vă arătaţi respectul cuvenit echipei roş-alb-albastre pentru modul în care ne-a bucurat timp de 24 de sezoane.

P.S. Nu rataţi meciul cu „U” Cluj de sâmbătă, de la ora 16.00, cu intrarea liberă! În minutul 24 (şi nu numai) să dovedim că spiritul Oţelului n-a murit, ci dimpotrivă, e mai viu ca niciodată!

Text și foto: dunăreabătrână

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal