BASCHET: Florin Nini, despre evoluția României la EuroBasket Women 2015

5

Prezent în studioul Lider Sportiv, de la Pro FM Lider FM, managerul clubului Phoenix, cât și antrenorul echipei naționale feminine, Florin Nini, a vorbit despre evoluția echipei naționale a României la Campionatul European de Baschet ”EuroBasket Women 2015”. 

”A fost un EuroBasket frumos care ne-a arătat ce înseamnă valoarea echipelor de top formate din jucătoare foarte valoroase și un management deosebit. România știm bine că în ultimii 10 ani nu a mai participat la EuroBasket. Sperăm ca la edițiile viitoare să avem capacitatea de a ne califica și să putem să fim una din echipele constant participante. Nu putem bifa o reușită din punct de vedere al rezultatelor, putem bifa o reușită după cum ne-am comportat, am avut evoluții foarte bune cu Ucraina și Franța, încurajatoare cu Cehia și Muntenegru. Au fost momente când am condus 3 sferturi Ucraina și Franța, au fost momente critice, trebuia să avem maturitate să controlăm jocul. S-a clacat pentru că din punct de vedere individual avem jucătoare care nu au participat la competiții de mare anvergură”, a spus Florin Nini. 

La EuroBasket Women 2015, competiție ce s-a disputat în România, la Timișoara și Oradea, și Ungaria, România s-a oprit în faza grupelor. De altfel, și cealaltă echipă gazdă a turneului, Ungaria s-a oprit în grupe.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal