FOTBAL: Dan Popescu: ”Ultimul salariu l-am primit în luna ianuarie !!”

2
Titularul postului de fundaș stânga de la Oțelul, Dan Popescu, a fost invitat prin intermediul telefonului în ediția 60 de Lider Sportiv. La singura emisiune de sport din FM-ul gălățean, Dan Popescu a vorbit despre situația salarială a jucătorilor care au stabilit campioana României și posibila reunire a echipei pentru noul sezon. 
Despre situația salarială Dan Popescu a spus:  ”Ultimul salariu l-am luat în luna ianuarie, când au venuit acei bani din drepturile tv, aceia au fost ultimii bani. Legat de partea financiară, cei din conducere ne-au spus să legam două victorii. Au fost victoriile cu Steaua și Viitorul, apoi ei au zis că fac tot posibiliul, după care au spus că nu au bani, iar dacă îi încurcăm pe Tîrgu Mureș există mai multe șanse să primim banii. A venit acel rezultat, am jucat pentru noi, pentru club, pentru oamenii din Galați. Nu am jucat pe nicio primă, noi am jucat să ne luăm salariul, să plecăm în vacanță. Jucătorii străini nu aveau bani să plece spre București, noi speram dar nu am primit nimic!”  

Legat de  posibila reunire a echipei, Dan Popescu a declarat: ”La final nu ni-sa transmis nimic concret. Nu ne-a anunțat nimeni nimic, am plecat în vacanță. Deocamdată pe noi, jucătorii gălățeni care mai au contract, nu ne-a anunțat nimeni nico dată de reunire”. 
Lider Sportiv, singura emisune de sport din FM-ul gălățean poate fi ascultată în fiecare sâmbătă începând cu ora 15.00, pe 92,4 FM, ProFM LiderFM, sau www.liderfm.ro.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal