FOTBAL: Liviu Ciobotariu: ”Florin Cernat a făcut spectacol la Galați Beach Cup 2015”

4

Ediția a treia a campionatului județean de fotbal pe plajă ”Galați Beach Cup” s-a desfășurat în acest an, la fel ca anul trecut, la Plaja Brateș. La competiția organizată de Asociația Județeană de Fotbal Galați s-au înscris 12 echipe, 11 din Galați și una din Focșani. La Lider Sportiv 61, Pro FM Lider FM, președintele AJF Galați, Liviu Ciobotariu a vorbit despre ediția din acest an a competiției de ”beach soocer” cât și despre fotbaliștii care au participat. 
Liviu Ciobotariu: ”La Palja Brateș se dispută a treia ediție a campionatului județean de fotbal pe plajă. Duminică este ultima zi a competiției, zi în care sunt programate semifinalele și finalele. La startul competiției s-au înscris 12 echipe, deși am avut mai multe cereri de înscriere. Câștigătoarea va participa la turneul final de săptămâna viitoare de la Mamaia. În acest an la turneul final vor fi mai multe echipe, s-au mai organizat campionate și în alte județe”.


Despre fotbaliștii cunoscuți care au participat la ediția din acest an președintele AJF Galați, Liviu Ciobotariu, a spus: ”Avem și jucători foarte cunoscuți, Florin Cernat a jucat vineri și a făcut spectacol. Din echipa lui, numită Apă Canal, fac parte mai mulți fotbaliști, Silviu Izvoranu, Alexandru Tănăsilă, Daniel Florea, Cosmin Stoian,  în glumă ziceam că e noua echipă de fotbal a Galațiului. În prima zi echipa lui Florin Cernat a jucat cu Atletico, campioana de anul trecut, meciul s-a terminat la egalitate 3-3, dar au pierdut la loviturile de departajare. Florin Cernat a ratat o lovitură de departajare încercând o scăriță, portarul advers era de la Valea Mărului, (n.r. campioana din Liga a IV-a), în timpul jocului Florin Cernat a marcat două goluri”. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal