HANDBAL: Junioarele de la United sunt campioane naționale!

17
La Tîrgu Mureș s-a disputat Campionatul Naţional de handbal rezervat junioarelor IV, competiție la care Galațiul a fost reprezentat de echipa clubului United. Gălățencele, conduse de pe bancă de antrenoarea Sanda Asandei, au câștigat toate meciurile din turneul de la Tîrgu Mureș și, în premieră pentru clubul gălățean, au câștigat titlul de camopioane. 
În grupe United a obținut rezultatele: 16-14 cu ASC Corona Braşov, 23-15 cu CSM Bucureşti, 20-18 cu Chimia Râmnicu Vâlcea, 21-17 cu CSS Slobozia, 19-8 cu HCM Torok Râmnicu. Vâlcea. Cel mai tensionat meci a fost în semifinale unde United a trecut cu 20-18, după executarea aruncăruilor de departajare, de CSM Ploiești. În finală United a jucat cu Chimia Râmnicu Vâlcea, echipă învinsă de gălățence în grupe. Finala a fost câștigată de United 21-16.  
Lotul campioanelor de la United Galați: Roxana Ivanov, Alexandra Gurău, Maria Martin, Flavia Călina, Alessia Asandei, Martina De Santis, Liliana Ticea, Roberta Arsene, Iulia Eiler, Dorina Pârvu, Ioana Ciolacu, Andreea Merla, Darie Sarah, Rebecca Măciuceanu, Roxana Sima, Raluca Lungu, Sorana Chiriac. Antrenor: Sanda Asandei.
Medalia câștigată la Tîrgu Mureș este a doua câștigată în acest sezon de junioarele clubului United după ce junioarele III au câștigat medaliile de argint săptămâna trecută. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal