HOCHEI: Cătălin Geru: ”Avem grupă foarte grea în Cupa Continentală”

7


La Lider Sportiv 63, de la Radio Pro FM Lider FM,  Cătălin Geru a vorbit despre gurpa campionilor din Cupa Continentală: ”Avem o grupă foarte grea. După părerea mea principala favorită este echipa din Polonia, GKS Tychy. Hocheiul din Polonia este mult mai vaolros decât cel de la noi. Fiecare echipă are șansa ei iar noi vom încerca, vom face totul posibil. Va fi greu mai ales că polonezii joacă acasă. Cealaltă adversară, Coventry Blaze din Angila, este o echipă solidă, în lot am văzut că au 8 sau 9 canadieni și 4-5 americani. Chiar dacă nu sunt valori mari vin din țări în care hocheiul nu mai este nevoie să îl comentăm. Coventry Blaze a terminat sezonul regulat pe locul șase și a învins în finală echipa care a câștigat sezonul regulat, au echipă destul de valoroasă”.  

Dunărea va juca în turul doi al Cupei Continetale, Grupa C, iar adversarele gălățenilor vor fi: GKS Tychy, Polonia,  Coventry Blaze, Marea Britanie și câștigătoarea Grupei A, turul I, una dintre echipele: Partizan Belgrad (Serbia), Rishon Devils (Israel), CSKA Sofia (Bulgaria) și Zeytinburnu Istanbul (Turcia). 

În aceeași intervenție de la Lider Sportiv, Cătălin Geru a spus că cei de la Partizan Belgrad vor fi al treilea adversar al gălățenilor în grupa de la Cupa Continentală: ”Dintre echipele din Grupa A, turul I, sârbii vor fi cei care se vor califica, cu siguranță”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal