MINIFOTBAL: Ajax s-a oprit în sferturi la turneul final al Cupei, Frontiera în grupe

4

La Piatra Neamț s-au disputat în aceste zile meciurile de la turneul final al Cupei României, ediția 2015. Galațiul a fost reprezentat de două echipe, Ajax-deținătoarea Cupei pe plan local și Frontiera-finalista Cupei, echipă aflată în premieră la un turneu final. 
Frontiera a fost repartizată în grupa I la competiția de la Piatra Neamț și a încheiat grupa pe locul 3. rezultatele înregistrate au fost: 2-3 cu Euro GSM Cluj, 4-5 după loviturile de departajare cu FC Premiere Arad, la finalul timpului regulamentar scorul era 2-2, și 3-0, la masa verde, cu Mega Unicat Pan Piatra Neamț. frontiera a încheiat grupa pe locul 3 cu 4 puncte, o victorie, o remiză, o înfrângere, golaveraj 7-5. 
Cealaltă echipă gălățeană din turneu Ajax, a încheiat competiția de la Paitra Neamț în sferturi. Deținătoarea fazei locale a Cupei a câștigat grupa în care a evoluat, grupa I, cu două victorii și o înfrângere. Chiar în meciul de debut al grupei Ajax a pierdut 4-5 cu Maracana Bield Timișoara. Apoi au venit victoriile 3-0 cu Cosntanța 2 și 7-6 cu Fenix Juventus Slobozia. În 16-imi Ajax a trecut de Euro GSM Cluj cu 2-0 și au obținut calificarea în optimi, unde au trecut de Cariocas Sibiu cu 3-1.  În sferturi, top 8, Ajax a jucat cu câștigătoarea ultimelor două ediții ale Cupei, Consiliul Județean Buzaău. Deținătoarea trofeului s-a impus cu 8-3, într-un meci disputat la Roman, iar Ajax a încheiat Cupa în primele 8 echipe.   
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal