MINIFOTBAL: Ajax și Frontiera atacă Cupa

10

Între 26 și 28 iunie, la Roman, Piatra Neamț și Pașcani, se va disputa ediția 2015 a Cupei României, Turneul Final. La competiția ce se dispută alternativ în cele trei orașe vor participa două echipe din Galați, Ajax-câștigătoarea fazei locale a Cupei și Frontiera-finalista Cupei. 

Cele două echipe gălățene vor juca meciurile din grupe la Piatra Neamț. Ajax va evolua în grupa I alături de: Fenix Juventus Slobozia Piatra Neamț, Maracana Biled Timisoara și a doua reprezentantă a Constanței. Frontiera, calificată în premieră la un turneu final, va juca în grupa J cu echipele: Euro GSM Cluj, FC Premiere Arad și Mega Unicat Pan Piatra-Neamț. 
Ajax va juca primul meci vineri, de la ora 13.00 cu cei de la Maracana Biled, apoi, de la ora 18.00, vor întâlni echipa Constanței iar grupa va fi încheiată de gălățeni sâmbătă, de la ora 9.00, cu cei de la  Fenix Juventus Slobozia Piatra Neamț.  
Cei de la Frontiera vor juca primul meci vineri, de la ora 15.00, Euro GSM Cluj. Tot vineri, de la ora 19.00, Frontiera va juca cu FC Premiere Arad, iar sâmbătă, de la ora 12.00, vor juca ultimul meci din grupă cu Mega Unicat Pan Piatra-Neamț. 
La precedenta ediție a Cupei, Galațiul a fost reprezentat de două echipe, Milan și Lyon, iar ambele s-au oprit în grupă după ce au înregistrat rezultatele: Milan 2-5, cu Dia Guard Buzău, 4-3 cu CSD Deva și 3-4 cu cei de la Lin & Ema Alba Iulia. Lyon a pierdut toate cele trei jocuri disputate: 1-3, după loviturile de departajare, la finalul timpului regulamentar scorul a fost 1-1, cu Smiley Otopeni, 1-9, cu Cedra Vigo Ploiești și 1-3 cu FC Experții Râmnicu Vâlcea. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal