MINIFOTBAL: Bronx și Arena Barieră joacă pentru califcarea la turneul final la Iași

3

Pentru a juca la Turneul Final al Campionatului Național de Minifotbal, gălățenii vor trebui să treacă de un turneu regional. Între 19 și 21 iunie, la Iași, se va disputa Turneul Regional Nord-Est al Campionatului Național de Minifotbal. La turneul de la Iași, Galațiul va fi reprezentat de două echipe: Bronx-campioana și Arena Barieră-vicecampioana. 
Campionii, Bronx, vor juca în grupa A alături de: Oz Er Golden Bacău, Pim Invest Paşcani, Volta Piatra Neamţ. Vicecampionii au fost repartizați în grupa B alături de echipele: Adistal Suceava, Moldocor Piatra Neamţ, Coriolan Bacău. 
Bronx va debuta la turneul regional vineri, 19 iunie, de la ora 13.00, cu Volta Piatra Neamț. Apoi vor juca după programul: vineri, ora 18.00,  Bronx -Pim Invest Paşcani, sâmbătă, 20 iunie, ora 12.00, Oz Er Golden Bacău-Bronx.
Arena Barieră va juca primul meci de la turneul regional vineri, 19 iunie, de la ora 12.00, cu Moldocor Piatra Neamț. Celelalte jocuri se vor disputa după programul: vineri, 19 iunie, ora 17.00, Adistal Suceava- Arena Barieră Galaţi, sâmbătă, 20 iunie, ora 12.00, Coriolan Bacău-Arena Barieră Galaţi, 
La finalul meciurilor din grupe primele două clasate vor juca în sferturi. la turneul regional de la Iași vor fi 4 grupe de câte 4 echipe. Semifinalistele turenului regional Nord-Est vor obține calificarea la Turneul Final al Campionatului Național de Minifotbal. 
La precedenta ediție a turneului final Galațiul a fost reprezentat de Știința, echipă care a fost foarte aproape de calificarea în sferturi. La turenul regional, disputat la Buzău, Știința a obținut calificarea după două victorii 5-1 cu campioana din Tulcea, AS Deltarom și 5-2 cu campioana din Sfântu Gheorghe, A&Z.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal