BASCHET: Phoenix începe sezonul în ”Polivalentă” cu U Cluj-Napoca

4
Federația Română de Baschet a stablilit programul Ligii Naționale de Baschet Masculin, ediția 2015-2016. Nou promovata Phoenix U va debuta în LNBM cu un joc în deplasare la Tîrgu Jiu, pe terenul celor de la Energia, la 3 octombrie. Prima partidă de pe teren propriu din LNBM va fi jucată peste o săptămână, 10 octombrie,  cu BCMU Pitești. Programul Phoenix în turul LNBM continuă astfel: etapa a III-a, 17 octombrie, Steaua CSM-Phoenix; etapa a IV-a, 24 octombrie, Phoenix-BC Timișoara; etapa a V-a, 28 octombrie, Phoenix-Dinamo București; etapa a VI-a, 31 octombrie, Gaz Metan mediaș-Phoenix; etapa a VII-a, 7 noiembrie, Phoenix-CSU Atlasib Sibiu; etapa a VIII-a, 14 noiembrie, BCMU Oradea-Phoenix; etapa a IX-a, 21 noiembrie, U BT Cluj Napoca; etapa a X-a, 28 noiembrie, BC Mureș Tîrgu Mureș-Phoenix; etapa a XI-a, 5 decembrie, SCMU Craiova-Phoenix. 
În acest an se vor juca și patru etape din retur iar Phoenix va evolua după programul: etapa a XII-a, 12 decembrie, Phoenix-Energia Tîrgu Jiu; etapa a XIII-a, 16 decembrie, BCMU Pitești-Phoenix; etapa a XIV-a, 19 decembrie, Phoenix-Steaua CSM; etapa a XV-a, 28 decembrie, BC Timișoara-Phoenix.
Contactul cu baschetul de elită din România va fi luat de echipa de băieți a clubului Phoenix în Cupa României, competiție în care va juca cu cei de la U BT Cluj-Napoca. Meciul tur este programat la 22 septembrie, la Galați, iar returul peste 4 zile la Cluj-Napoca.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal