BASCHET: Phoenix U a început campania de transferuri în forță

9
foto: arhivă
După ce a încheiat campania de transferuri la echipa feminină, managerul clubului Phoenix, Florin Nini, s-a pus pe achiziții și la echipa de băieți, nou promovată în Liga Națională. Astfel, clubul gălățean a realizat trei transferuri importante pentru primul sezon în LNBM. Milos Bojovic, Milos Pesic (ambii din Serbia) și Yaroslav Lemyk (Ucraina), sunt primele mutări ale echipei de băieți Phoenix  U pentru sezonul de debut în Liga Națională. 
Milos Bojovic, 34 de ani, 1, 98 m, joacă pe poziţia 2, are 58 de meciuri în LNBM iar în ultimele două sezoane a evoluat pentru CSU Atlassib Sibiu. În ultima ediţie de campionat, Bojovic a jucat în 23 de meciuri cu următoarele statistici: 20 puncte, 4,7 recuperări, 2,9 pase decisive şi 2,1 intercepţii.

Milos Pesic, 31 de ani, 2, 05 m, pe poziţia 4, a venit în România încă de acum nouă ani şi a evoluat în 250 de meciuri din campionatul nostru. În sezonul 2014-2015, Milos a îmbrăcat tricoul formaţiei BC Timişoara, cu care după o evoluţie excelentă a câştigat Cupa României. Pesic a fost prezent pe teren în 27 de meciuri în care a reuşit ca medii statistice: 9,7 puncte, 4 recuperări şi 2,3 pase decisive. Sârbul a mai trecut în carieră pe la Timişoara, Cluj, Oradea, Ungaria

Yaroslav Lemyk, 30 de ani, 2, 06 m, pivot. În ultimul sezon, Lemyk a jucat în Franţa la Charleville, în cele 25 de meciuri în care a fost prezent pe teren reuşind următoarele medii statistice: 12,6 puncte, 5 recuperări, 1,6 pase decisive. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal