GALAŢI: Fotbal spectacol la „Cupa Companiilor”

6

Cea mai aşteptată competiţie a verii, destinată amatorilor, „Cupa Companiilor” a luat startul încă de joi seară, la stadionul „Siderurgistul”. Cele 16 echipe înscrise au disputat deja câte două partide din faza grupelor. Printre cei care reprezintă echipele înscrise se numără şi foşti fotbalişti importanţi ai Galaţiului precum Cătălin Tofan, Mihai Barbu (Primăria Galaţi) sau Sorin Frunză (Union Jack). De remarcat şi faptul că la competiţie a fost prezent să vadă echipele la lucru şi primarul Marius Stan.
În prima zi a competiţiei au fost înregistrate şi două rezultate la masa verde, în urma contestaţiilor făcute, pentru că nu s-au respectat condiţiile de înscriere.
„Pentru partidele Poliţia locală – RBX Electric şi Telekom – Depozitul de polistiren s-a stabilit ca Poliţia locală, respectiv Telekom, să câştige la masa verde, chiar dacă au pierdut pe teren, după ce formaţiile alcătuite de RBX Electric şi Depozitul de polistiren n-au respectat regulamentul şi au folosit mai mulţi jucători din afara companiilor. Cele două echipe îşi vor continua parcursul în competiţie cu echipele actualizate. Ţinem să precizăm că scopul acestei competiţii este acela de a da prilejul fiecărei companii să se bucure de timpul petrecut pe teren cu proprii angajaţi, nu de a câştiga prin mijloace necuvenite”, se arată într-un comunicat emis de Fotbal Fest, forul organizator.
 „Cupa Companiilor” programează şi sâmbătă, 1 august, alte opt partide din faza grupelor, astfel:
18.00 SID 1 Meridian Construct – RBX Electric
18.00 SID 2 Depozitul de Polistiren – DMT
19.00 SID 1 Ecometal – Primăria Galati
19.00 SID 2 Agrolandia – Menarom
20.00 SID 1 Auchan – Politia Locală
20.00 SID 2 Telekom – NN Asigurări
21.00 SID 1 Electrica – Prosim
21.00 SID 2 Union Jack – Damen

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal