HANDBAL: CSU Galați a reluat pregătirile pentru Liga Națională

3
După ce HCM Constanța și Știința MD Bacău s-au retras dion Liga Națională, CSU Galați a fost invitată de FRH să participe în viitoarea ediție a primei ligi masculine de handbal. La Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, președintele și antrenorului ”studenților” a declarat că lotul echipei s-a reunit, dar mai are nevoie de jucători.  

”Noi ne-am reunit dar nici măcar în formula veche. Față de sezonul trecut au plecat trei jucători, erau împrumutați. Au mai plecat și alți trei în Germania, în ligile inferioare. Acum cel mai bun compartiment al echipei este poarta. Cu ajutorul lui Florin Andronic, (unul din portarii echipei cât și antrenor secund), au mai venit doi portari, cel de la Pitești și Bogdan Fuică. Neavând loc la Dinamo el a ales să vină la Galați. A preferat să joace, nu a ținut la pretențiile financiare. Încercăm să aducem jucători care să ne ajute tot meciul nu doar o repriză”, a spus Mihai Pantea.  
”Pentru Liga Națională avem nevoie de minim 20 de jucători. Campionatul este lung, începe în august și se termină în mai, vom avea meciuri joi-duminică. Ne trebuie jucători apropiați de valoare care să suplinească absența titularilor, Noi la reunire am fost 16 jucători, din care 4 portari”, a completat Florin Andronic, portarul și antrenorul secund al echipei, prezent și el în studioul Divizia Locală.  
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal