MINIFOTBAL: Auchan: “Dorim să ne bucurăm de fiecare minut al competiţiei”

2
Cea mai tare competiţie a verii destinată amatorilor, Cupa Companiilor, a creat emulaţie în rândul marilor companii din Galaţi. Una dintre companiile importante, Auchan, care şi-a înscris o echipă în competiţie, a oferit un interviu pentru www.sportgalati.com, prin intermediul reprezentantului Laurenţiu Bejan.

-Ce v-a determinat să vă înscrieţi la Cupa Companiilor?

Noi activăm într-o companie care este foarte implicată în viaţa cotidiană a oraşului, foarte activă, ce-şi doreşte un mod de viaţă sănătos atât pentru clienţi cât şi pentru angajaţi.

-Cu ce obiectiv abordaţi competiţia?

-Dorim să ne bucurăm de fiecare minut al competiţiei abordând un fotbal cu zâmbetul pe buze, iar spiritul competitiv al fiecărui angajat ne va face să ne înscriem în candidaţii ce-şi doresc câştigarea trofeului!

-Care sunt atuurile companiei dvs. pentru Cupă?

-Facem parte dintr-o companie de ”comercianţi îndrăzneţi”, responsabili, entuziaşti unde spiritul de echipă primează.

-Cum vi se pare ideea organizării unei astfel de competiţie în Galaţi?

-Ideea organizării unei astfel de competiţie este una laudabilă, ce promoveaza sportul şi stilul de viaţă sănătos.

-Descrieţi-vă compania în câteva cuvinte

-Hipermaketurile Auchan sunt recunoscute peste tot în România ca având cele mai bune preturi pentru clientii lor, cea mai largă şi pertinentă gamă de produse şi cel mai bun confort la cumpărare. Politica Auchan de “discount generalizat” este una specială: nu se concentrează doar pe un număr restrâns de promoţii ci urmăreşte ca întreaga gama, toate produsele oferite să fie la preţuri mici. De altfel, sloganul Auchan “diferenţa e în buzunarul tău” exprimă cel mai bine angajamentul companiei în favoarea clienţilor săi, acela de protejare a puterii de cumpărare.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal