Al treilea CONCURS! Două invitaţii duble pentru ambele gale „Kombat Fest Galaţi”

3

„Sport Galaţi” vă oferă şansa de a-l susţine din tribună pe pugilistul gălăţean Cristian Ciocan, în meciul pe care îl va susţine împotriva lui Sherman Williams, în cadrul galei de pe 28 august, ce se va desfăşura la Galaţi, la Patinoarul „Dunărea”. Cei care doresc să câştige o invitaţie pentru două persoane valabilă pentru cele două gale de la sfârşitul săptămânii viitoare, cea de box (28 august) şi cea de MMA (31 august), trebuie să răspundă corect la întrebări pe grupul de Facebook „Sport Galaţi” ( https://www.facebook.com/groups/401429203338575/?fref=ts)

În perioada 27-31 august Galaţiul găzduieşte în premieră cel mai spectaculos maraton de evenimente sportive, Kombat Fest Galaţi, ce reuneşte Gala de Box CRISTIAN CIOCAN vs. Sherman Williams, Gala de MMA RXF 19, cântarele oficiale prilejuite de aceste gale, precum şi o manifestare dedicată fanilor sportului de contact, Fan Expo. Gala de box are loc în data de 28 august şi prezintă în ring nume care au marcat boxul contemporan la nivel mondial precum: Cristian Ciocan, Sherman Williams, Viorel Simion, Cezar Juratoni, Amansio Paraschiv. Gala RXF 19 are loc în data de 31 august; vor intra în cuşcă cei mai buni luptători de MMA din România şi din străinătate, legende ale sporturilor de contact precum Sandu Lungu, Mahmoud Hassan, Ioan Vrânceanu, Josh Hill, Cristina Stanciu, Mike Brightmon.

Real Xtreme Fighting vă invită să luaţi parte la show-uri de excepţie în perioada 27-31 august! Bilete în Shopping City Galaţi, în reţeaua Eventim, Carrefour, Vodafone, Domo, Germanos, OMV.

PENTRU A CÂŞTIGA INVITAŢIE PENTRU DOUĂ PERSOANE VALABILĂ LA AMBELE GALE TREBUIE SĂ RĂSPUNDEŢI LA URMĂTOARELE ÎNTREBĂRI:

1. În ce perioadă are loc Kombat Fest Galaţi?

2. Numiţi doi luptători care intră în ring în cadrul Galei de Box din data de 28 august.

3. Numiţi doi luptători care intră în cuşcă în cadrul Galei MMA RXF 19 din data de 31 august.

CONCURSUL ESTE DESCHIS PÂNĂ LA ORA 13.00!

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal