BOX: Românii la putere în Kombat Fest Galați/ ”Ciocanul” a învins la puncte ”Tancul din Caraibe”

3

La prima gală din cele două din cadrul Kombat Fest Galați, luptătorii români au fost la înălțime. Toți sportivii implicați în gala de la Patinoar au cîștigat meciurile disputate. 
În meciul de debut la galei, campionul din Superkombat, Amansio Paraschiv (Romania), aflat l-a meciul de debut în boxul profesionist l-a învins la puncte, după patru runde, pe Nando Calzetta ( Italia).  
Al doilea meci al Kombat Fest-ului a fost cîștigat de Sorin ”Pantera” Tănăsie, KO, după 48 de secunde din runda a II-a, în fața ganezului Sillah Cosby, debutant la profesioniști. Și a treia luptă s-a încheiat înainte de limită, Cezar Juratoni l-a învins prin KO tehnic pe Aleksandar Todorovic (Serbia). 
Meciul patru a programt primul duel al serii între doi sportivi din Germania. Senad Gashi l-a învins pe Marko Angerman, prin KO tehnic, în runda a II-a, într-un meci programt să se dispute pe durata a șase runde. Fostul adversar al lui Cristian Ciocan, Konstantin Airich (Germania) a pierdut prin KO tehnic meciul cu  Adrian Granat (Germania), în runda a III-a. 
În co-main event-ul galei, Viorel ”Bombardierul” Simion, a cîștigat titlul mondial la categoria pană versiunea WBF. ”Bombardierul” l-a învins prin KO pe David Kis (Ungaria), în runda a treia.  
Main event-ul galei s-a disputat între Cristian ”Hammer” Ciocan și Sherman Williams ”Tancul din Caraibe”. Meciul s-a încheiat cu vitoria ”Ciocanului” prin decizie unanimă a arbitrilor la finalul celor 10 reprize programate. 
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal