Concurs cu premii la Lider Sportiv! Cristi Ciocan, în studio!

8

Ediţia cu numărul 68 de la Lider Sportiv (92,4 FM sau www.liderfm.ro) , cea mai importantă emisiune de sport din regiune, scoate la iveală cele mai tari subiecte ale sportului gălăţean şi nu numai, plus un concurs important pentru ascultători.

Realizatorii Mani Săvăstru şi Nic Constandache îi vor avea ca invitaţi în studio pe pugilistul Cristian Ciocan, cel care va lupta pe 28 august (la Galaţi), şi pe antrenorul său, Felix Păun.

Tot pe subiectul „Kombat Fest Galaţi”, ce se va desfăşura între 27 şi 31 august, se va discuta cu promotorul Sebastian Vieru. 

De asemenea, nu vor lipsi nici reacţiile din tabăra Oţelulului, care a mai bifat două partide amicale. Cristian Munteanu, team-managerul roş-alb-albaştrilor, va discuta cu realizatorii emisiunii despre toate noutăţile de la clubul gălăţean.
Vor fi intervenţii telefonice şi de la Sala Sporturilor „Dunărea”, acolo unde se desfăşoară „Cupa Dunării” la futsal, plus că se dă startul în Liga Naţională pentru echipa de handbal CSU Danubius.

CONCURS:

În perioada 27-31 august Galaţiul găzduieşte în premieră cel mai spectaculos maraton de evenimente sportive, Kombat Fest Galaţi, ce reuneşte Gala de Box CRISTIAN CIOCAN vs. Sherman Williams, Gala de MMA RXF 19, cântarele oficiale prilejuite de aceste gale, precum şi o manifestare dedicată fanilor sportului de contact, Fan Expo. Gala de box are loc în data de 28 august şi prezintă în ring nume care au marcat boxul contemporan la nivel mondial precum: Cristian Ciocan, Sherman Williams, Viorel Simion, Cezar Juratoni, Amansio Paraschiv. Gala RXF 19 are loc în data de 31 august; vor intra în cuşcă cei mai buni luptători de MMA din România şi din străinătate, legende ale sporturilor de contact precum Sandu Lungu, Mahmoud Hassan, Ioan Vrânceanu, Josh Hill, Cristina Stanciu, Mike Brightmon.

Real Xtreme Fighting vă invită să luaţi parte la show-uri de excepţie în perioada 27-31 august! Bilete în Shopping City Galaţi, în reţeaua Eventim, Carrefour, Vodafone, Domo, Germanos, OMV.

PENTRU A CÂŞTIGA O INVITAŢIE PENTRU DOUĂ PERSOANE VALABILĂ LA AMBELE GALE TREBUIE SĂ RĂSPUNDEŢI LA URMĂTOARELE ÎNTREBĂRI:

1. În ce perioadă are loc Kombat Fest Galaţi?

2. Numiţi doi luptători care intră în ring în cadrul Galei de Box din data de 28 august.

3. Numiţi doi luptători care intră în cuşcă în cadrul Galei MMA RXF 19 din data de 31 august.

Răspundeţi la întrebări pe pagina de Facebook a emisiunii Lider Sportiv, la postarea la care e anunţat concursul! Câştigătorii vor fi desemnaţi, în direct, la finalul emisiunii!

Vă aşteptăm astăzi, de la ora 15.00, pe 92,4 FM sau pe www.liderfm.ro!

FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal