FUTSAL: David Asandei: ”Prin jocurile de la ”Cupa Dunării” vrem să ne pregătim și să ne aducem aminte de Nicolae Rainea”

5
Prezent în studioul Divizia Locală, de la Digi 24 Galați, antrenorul de la United, David Asandei, a vorbit despre ediția din acest an a ”Cupei Dunării”, competiție organizată în acest an în memoria lui Nicolae Rainea: ”Cupa Dunării este la a doua ediție. Idea inițială a fost de a adcue echipe campioane la acest turneu. Pe lângă campioanele din Bulgaria și Republica Moldova, am invitat și campioana Germaniei, Panthers Hamburg, dar ei vor juca în preliminariile Champions League și pentru a nu risca accidentări au declinat invitația și am chemat CSMS Iași. Prin aceste jocuri vrem să ne pregătim și să ne aducem aminte de Nicolae Rainea. Un om deosebit, ne-a susținut mereu, iar în memoria lui vrem să o comemorăm cu o competiție de acest gen”.   

David Asandei a completat spunând că familia fostului mare arbitru va fi prezentă la sală, iar la final vor înmîna trofeele: ”Domnul Ștefu a cerut aprobarea familiei pentru că nu se putea altfel. Membrii familiei au fost de acord, s-au bucurat, vor fi prezenți la sală, vor înmâna trofeele la finalul competiției. La turneu se va juca fiecare cu fiecare, cele două echipe din Champions League vor un număr mai mare de jocuri, iar noi am fost de acord, pentru că ne pregătim de campionat”.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal