FUTSAL: Toader Ștefu: ”Ediția din acest an a ”Cupei Dunării” este în memoria lui Nicolae Rainea”

1

După turneul amical din Bulgaria, ”Varna Futsal Summer Cup”, câștigat de United, și ”Cupa Iașiului”, United, va organiza, la finalul săptămânii, ediția secundă a competiției ”Cupa Dunării”. Ediția din acest an va fi organizată în memoria lui Nicolae Rainea, fostul mare arbitru internațional, stins din viață în luna aprilie a acestui an.

Președintele grupării gălățene, Toader Ștefu, a vorbit la Lider Sportiv, de la Radio Pro FM Lider FM, despre competiția de la ”Polivalentă”: ”Între 20 și 22 august, clubul United organizează ”Cupa Dunării”, ediția a II-a. Este o primă ediție dedicată fostului mare arbitru internațional Nicola Rainea. Nicolae Rainea este o personalitate deosebită pe care o are Galațiul. Așa cum la nivel internațional vorbim de Hagi sau Nadia, Nicolae Rainea este pe același palier. Am cerut acordul familiei să organizăm turneul în memoria lui Nicolae Rainea. La ediția de anul trecut au participat campioana Moldovei, vicecampioana Bulgariei. În acest an am invitat campioana Bulgariei, Grand Pro Varna, campioana Republicii Moldova, Progresul Chișinău și CSMS Iași. Anul trecut a fost un turneu deosebit, un spectacol foblistic desăvrșit, din care futsalul a avut de câștigat. În acest an partenerii noștri sunt Primăria Municipiului Galați, Federația Română de Fotbal și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Galați. La toate meciurile din cele trei zile intrarea va fi liberă”. 

Competiția de la Sala Sportuilor va debuta joi, 20 august, de la ora 17.15 cu comemorarea lui Nicolae Rainea. Tot joi vor debuta și jocurile. de la ora 18.00, CSMS Iași va juca cu Grand Pro Varn*-+a, iar de la ora 20.00, United va întâlni Progresul Chișinău. Ziua de vineri va începe de la ora 18.00, cu United-CSMS Iași, iar de la ora 20.00, se vor dulea campioanele din Republica Moldova, Progresul Chișinău, și din Bulgaria, Grand Pro Varna. Sâmbătă, de la ora 9.00, CSMS Iași va juca cu Progresul Chișinău, iar United va juca cu Grand Pro Varna, de la ora 11.00. Turneul se va încheia cu festivitatea de premiere.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal