FUTSAL: United începe sezonul acasă cu Spicom

3

Comisia de Futsal, din cadrul Federației Române de Fotbal, a stabilit, și publicat, programul ediției viitoare din Liga I de futsal. În ediția ce va începe al finalul acestei luni a primei ligi vor evolua 13 echipe, noutățile fiind: Informatica Timișoara, Concordai Chiajna, dar și noua echipă a Vrancei, Galactic Focșani. 
United, reprezentanta Galațiului în prima ligă de futsal, va începe sezonul pe teren propriu cu Spicom Sfîntu Gheorghe, în jurul datei de 30 august. În prima deplasare din retur United va juca la Tîrgu Secuiesc, cu cei de la KSE: Programul gălățenilor în tur continuă astfel: etapa a III-a: United-Concordia Chiajna; etapa a IV-a: City us Tîrgu Mureș-United; etapa a V-a: United-Muncitorul Reșița, etapa a VI-a: CSMS Iași-United; etapa a VII-a: United-Informatica timișoara; etapa a VIII-a: United-stă; etapa a IX-a: CFF Clujana Cluj Napoca-United; etapa a X-a: United-FK Odorheiu Secuiesc; etapa a XI-a: Galactic Focșani-United; etapa a XII-a: United-Autobergamo Deva; etapa a XIII-a: Dunărea Călărași-United. 
Altfel, în aceste zile se dispută jocurile de la ”Cupa Dunării”, competiție ortganizată în Sala Sporturilor ”Dunărea” de clubul United. Pîistrat rezultatele: United-Progresul Chișinău 3-2; CSMS Iași-Grand Pro Varna 7-6; United-CSMS Iași 4-3. Sîmbătă sunt prograsmate ultimele meciuri din turneu. De la ora 9.00, CSMS Iași va juca cu Progresul Chișinău, iar de la ora 11.00, United va juca cu Grand Pro Varna.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal